Kendte

Kylie Jenners svar på farlig læbe-challenge

Af Stine Kærsgaard 22. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
All Over, Instagram
Det her er jo for vildt! Se her, hvad Kylie selv siger til den farlige læbe-challenge, der er gang i på Twitter.

De fleste af os har vist ikke kunnet undgå at lægge mærke til hashtagget #KylieJennerLipChallenge, som begyndte at florere på de sociale medier sidste weekend. Formålet med challengen var at opnå Kylies store, fyldige læber, og teenagere begyndte derfor at anvende crazy metoder for at komme nærmere looket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Kylie uden optegnede læber

Eksempelvis blev der brugt kopper og plasticflasker i et forsøg på at suge sig til større læber. Foruden at det gør megaondt, kan læberne også sprække. En amerikansk læge har endda udtalt til mediet Seventeen, at det faktisk også kan give deforme læber! Heller ikke Kylie Jenner selv synes om challengen. På sin Twitterprofil skrev hun:

- Jeg er her ikke for at opfordre folk/unge piger til at ligne mig eller tro, det er måden, de skal se ud på. Og fortsatte:

- Jeg vil gerne opfordre folk/unge piger som mig selv til at være SIG SELV og ikke være bange for at eksperimentere med deres look.

Læs også: Kylie Jenner: Beautytrick har ændret mit liv

Med den kommentar mener Kylie vist, at man skal finde sine egne gode sider og ikke tro, man kan få store læber med så skøre ideer.

Med Kylies opfordring er det vist på tide at STOPPE den farlige challenge!

Læs mere om

MestLæste