Kendte

Se billedet: Jenna Ortega går viralt på TikTok med vildt look

Christoffer Mygind Juul 6. december 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix
Flere roser ‘Wednesday’-skuespilleren for det geniale valg af kjole til premieren på hitserien, mens de samtidig opfordrer flere skuespillere til at bruge samme taktik.

Der er looks på den røde løber, der slår kegler. Så er der dem, der gør over i historien som de smukkeste eller vildeste. Og så er der selvfølgelig også er dem, der går over i historien af de helt modsatte årsager.

Og så er der de looks, der får hele internettet til at snakke. Ikke nødvendigvis for at være den smukkeste, men for at være dem, hvis referencer er spot on.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det er netop det, skuespiller Jenna Ortega har gjort helt rigtigt ifølge TikTok, da hun i slutningen af november var til premieren på Tim Burton-serien ‘Wednesday Addams’, der lige nu er den mest sete serie på Netflix.

For udover at have stjålet showet på TikTok med sin efterhånden ikoniske dans og sin underspillede goth-makeup, der med 41 millioner visninger af hashtagget #WednesdayAddamsMakeup også er gået viralt, så hyldes hun også for sit geniale valg af kjole til premieren på serien.

Her var det nemlig tydeligt, at hun havde valgt kjole ud fra seriens tema. Det gjorde hun med en mørkeblå silkekjole med blondedetaljer fra Versaces SS23-kollektion, som brandet viste i september i Milano med blandt andre Paris Hilton på catwalken.

Og kjolen var det helt perfekte match til seriens dystre og overnaturlige præmis, og fik Ortega til at ligne sin egen version af Wednesday-karakteren, som var hun trådt direkte ud på den røde løber fra serien.

Foto: Ritzau Scanpix

Og så skadede det selvfølgelig ikke, at Jenna Ortega også fulgtes med 90’ernes Wednesday Addams, nemlig skuespiller Christina Ricci, der spillede rollen som den særlige pige i filmen ‘Familien Addams’ fra 1991, og som også har en rolle i den nye serie.

Og hun havde også valgt at matche sin garderobe med seriens tema med en kjole fra Rodarte komplet med et pailletbesat spindelvæv.

Og ifølge halvdelen af TikTok burde mange flere skuespillere matche deres film på den røde løber for at skabe et såkaldt full circle moment.

Ortega er dog langt fra den første skuespiller, der har taget inspiration fra sin rolle med sig ud i virkeligheden. En af dem, der er særdeles kendt for at referere egen film på den røde løber, er skuespiller Zendaya, der vakte særlig opsigt med sine looks til premiererne på 'Spider-Man'-filmene, hvor hun spiller superheltens store kærlighed, MJ.

Herunder kan du se nogle af vores favoritter, når kommer til skeuspillere, der har fået inspiration til et rød løber-look fra deres roller i en film eller serie.

Zendaya i Valentino til premieren på 'Spider-Man: Far From Home' Foto: Ritzau Scanpix
Zoe Kravitz til premieren på 'Batman' iført Oscar de la Renta. Foto: Ritzau Scanpix
Saoirse Ronan i Carolina Herrera til premieren på 'Mary Queen of Scots' Foto: Ritzau Scanpix
Zendaya i Rick Owens til premieren på 'Dune' Foto: Ritzau Scanpix
Carrie-Anne Moss til premiere på 'The Matrix: Resurrections' i Oscar de la Renta. Foto: Ritzau Scanpix

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste