kærlighed

Se video: Derfor går internettet amok over Billie Eilish

Kicki Bengtsen 1. december 2022
Foto: Ritzau Scanpix
Internettet er efter den unge sangerinde på grund af et helt særligt interview-øjeblik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Billie Eilish er på alles læber for tiden.

Det sker efter et interview med Vanity Fair er gået viralt. Her fortæller Eilish blandt andet stolt om sin nye flamme. Men det er ikke alle, der er lige begejstret for hendes begejstring over hendes store kærlighed.

Foto: Ritzau Scanpix

Under interviewet giver den 20-årige stjerne den ikke for lidt, når det kommer til praleriet af sin forholdsvis nye kæreste, Jessie Rutherford.

Billie Eilish siger blandt andet, at den 11 år ældre sanger er den "lækreste mand i verden", og at hun ikke forstår, hvordan hun har fået ham på krogen.

- Jeg har simpelthen formået at nå et sted hen, hvor den person, jeg synes, er den lækreste fucking fyr i verden, ikke bare ved, hvem jeg er, men jeg har også scoret hans røv.

- Laver I sjov med mig? Kan vi ikke godt give mig en klapsalve for det, fortsætter sangerinden, før hun med nød og næppe får sat gang i en lidt akavet omgang klapsalver.

Se øjeblikket herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Det er dog bestemt ikke alle, der er lige så imponerede over Billie Eilish' scoring, som hun selv er.

På sociale medier bliver hendes udtalelser kritiseret i stor stil:

- Jeg kan ikke vente til om fem år, hvor Billie Eilish giver et nyt interview om, hvor flov hun er over det her interview, skriver en bruger på Twitter for eksempel.

- Pinligt! Det her kommer hun til at fortryde, lyder det fra en anden.

Der er også mange, der udviser bekymring for den 20-årige Billie Eilish.

Det skyldes, at Jesse Rutherford er 31 år gammel og dermed 11 år ældre, hvilket mange finder forkert - især fordi de to sangere mødte hinanden, da hun kun var 15 år gammel.

Mange mener derfor, at hun er blevet groomet ind i et forhold med sangeren.

- Billie Eilish, der siger, at hun scorede Jesse Rutherford, som om det er svært at få en mand i 30'erne til at være interesseret i en 21-årig... Søde skat, du scorede ham ikke - du er et offer, skriver en bruger for eksempel.

Rygterne om Billie Eilish og Jesse Rutherford begyndte i oktober, da de først blev fotografet sammen under en romantisk middag og siden blev spottet i Universal Studios, hvor de holdt i hånd.

For nyligt troppede de også op sammen på den røde løber til Film Gala 2022. Det er dog føste gang, at sangerinden udtaler sig om forholdet.

Denne artikel blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MegetMere