Kendte

Se billedet: Hugo Helmig er blevet "far"

Aviaya Hansen 19. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Dan Mariegaard
Musiker Hugo Helmig har udvidet familien – og den lille fyr er ikke til at stå for.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er familieforøgelse hos familien Helmig, og det næste stykke tid kommer til at stå på streng opdragelse og masser af gåture.

For Hugo Helmig er blevet hundefar.

Det afslørede han forleden på Instagram med et billede af det nyeste skud på stammen, som har fået et, for en hund, ret unikt navn.

- Hils på Jake. Han er det nyeste medlem af familien, og jeg elsker ham allerede for fuldt smadder, skriver han til billedet og advarer i samme ombæring sine følgere om de mange billeder og videoer, han kommer til at dele af lille Jake.

Hunden er efter alt at dømme af racen fransk bulldog, som ifølge luxvuf er svær at opdrage på grund af sin enorme stædighed. Til gengæld får man en ven for livet, for den franske bulldog er en vaskeægte familiehund, som knytter tætte bånd til sin ejer.

Sådan et nuttet lille kræ er ikke bare kendt for at være menneskets bedste ven. Hunden har også vist sig at have en gavnlig effekt på dem, som lider af fx angst.

Hugo har tidligere fortalt åbent, at han kæmper med angst og paranoia - senest da han i oktober sidste år valgte at indstille musikkarrieren på ubestemt tid og i stedet fokusere på sit helbred.

- Jeg må indse, at selv om jeg lykkedes med at komme helt ud af mit misbrug, har jeg ikke fået kontrol med den angst, der fik mig ud i misbruget, sagde han dengang til Ritzau.

Denne artikel blev for første gang bragt på sh.dk.

Læs mere om

MestLæste