Kendte

Se billederne: Selena Gomez matchede med bedsteveninden til nytår

af Rose Maria Boelsmand 4. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @selenagomez via Instagram
Selena Gomez og Nicola Peltz-Beckham var identiske til nytår i kjoler fra Valentino og kjolerne var ikke det eneste, de delte. Gomez og Peltz-Beckham afslørede også nye, matchende tatoveringer.

Hvis der er noget, der ikke må mangle nytårsaften, så er det glimmer. Og hvordan er man sikker på at have glimmer nok? Man går dobbelt-op, naturligvis.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det er lige netop den logik, Selena Gomez og bedsteveninden Nicola Peltz-Beckham synes at efterleve.

De valgte i hvert fald ikke blot at fejre nytår i hinandens selskab, men tilmed også i identiske outfits; fra ultrakorte minikjoler i glimmer og PVC-plateausko fra Valentino til stramme, tilbageskrabede frisurer.

På Instagram skrev Selena Gomez: "Tak Valentino for kjolerne til mig og min engel. Følte mig som en fe! Og til Isabela Lysa for at få os til at se godt ud!" Dertil svarede Nicola Peltz-Beckham: "Jeg elsker dig for evigt, min engel!!!"

Peltz-Beckham postede også en billedserie af BFF-parret i kjolerne, samt closeups af de specialsyede Valentino-mærker i nakken, hvor der stod ’Selena 2023’ og 'Nicola 2023’.

Foto: @Selenagomez via Instagram

Til dette opslag kvitterede Gomez med kommentaren “Min engel for evigt”, og engle-retorikken er altså ikke helt tilfældig for de to bedsteveninder.

I nytårsweekenden kunne de nemlig også afsløre, at de havde fået lavet matchende tatoveringer – sjovt nok med ordet ’Angel’ skrevet på deres arme.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste