Kendte

Efter viralt kram: Det talte Selena Gomez og Hailey Bieber om

Anja Bruneskjold 20. oktober 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Instagram - Tyrell Hampton
Internettet var næsten ved at koge over, da et foto af Hailey Bieber og Selena Gomez pludselig blev offentliggjort.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Et helt særligt foto fra den årlige Acadamy Museum of Motion Pictures, som således løb af stablen i weekenden, har i den grad fået folk til tasterne.

Ved festen troppede nemlig 25-årige Hailey Bieber samt 30-årige Selena Gomez ikke bare op til festen – de både poserede sammen foran fotograferne og krammede hinanden. Noget, der i den grad har efterladt folk med mere end blot almindelig undren.

I september 2018 blev Hailey gift med popsanger Justin Bieber. Men før sit ægteskab med den garvede model dannede han således par med sangerinden Selena Gomez. Og rygter om et voldsomt had mellem de to kvinder har således eksisteret i årevis.

Rygterne opstod blandt andet, fordi mange umiddelbart er overbeviste om, at Hailey Bieber fandt sammen med den nu 28-årige popstjerne, mens hans stadig dannede par med Selena Gomez.

Dog ser det ud til, at der ikke er den mindste snert af dårlig stemning mellem de to. I hvert fald kan en kilde nu afsløre, hvad Hailey og Selena talte om, da de mødtes til festen – og særligt, hvad de IKKE talte om:

– Hailey sagde, at de talte i et stykke tid, og selv om de ikke kom ind på noget alt for dybt, så var de i stand til at være ægte over for hinanden omkring, hvor de står nu, lyder det angiveligt fra en kilde ifølge amerikanske Hollywoodlife.

Ifølge mediet hentyder kilden til, at Hailey og Selena således ikke talte om hverken rygter eller spekulationer om, hvorvidt de to i virkeligheden har været hemmelige fjender i årevis.

Intet andet end love

Det er var dog ikke først denne aften, at supermodellen og Justin Biebers ekskæreste mødtes. En anden kilde fortæller nemlig angiveligt, at de to kvinder allerede for længst har talt ud om de eventuelle problemer, der om ikke andet har eksisteret på rygteplan – og at de på forhånd var klar over, at de ville mødes til dette års Acadamy Museum of Motion Pictures.

Samtidig lyder det, at Selena Gomez ikke har andet end kærlighed til overs for Hailey og Justin Bieber.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste