Se hvilket realityhotel Kendall og Kylie er tjekket ind på
Kendte

Se billederne: Kendall og Kylie Jenner tjekker ind på kendt reailty-hotel

Af Klara Hauberg Hansen, Redigeret af Cecilie Stubkjær Ottosen 20. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kendissøstrene er taget på ferie ét helt særligt sted. Kan du spotte, hvor realitystjernerne er tjekket ind? Læs med her og find ud af det.

Selvom der fortsat er corona og lockdown i det meste af verden, så er det ikke alle, der har det lige nemt med at blive derhjemme. Den populære kendisfamilie, The Kardashians/Jenners, har bl.a. ikke helt kunnet holde sig hjemme – heller ikke i disse tider. Realitystjerne og anden ældste søster, Kim Kardashian, inviterede nemlig i oktober 40 af de ”nærmeste” venner og familie til at fejre sin 40-års fødselsdag på en privat ø i Fransk Polynesien.  

Nu har Jenner-søstrene Kendall og Kylie trodset corona og igen taget ud på eventyr. Familien er for nyligt blevet færdige med at filme den sidste episode af deres populære realityshow Keeping up With The Kardashians, og det efterlader noget tid til ferie for søstrene. Normalt ville topmodellen Kendall ellers være godt booket i denne tid. Det er nemlig snart tid til sæsonens modeuger, som normalt byder på tonsvis af arbejde for den unge model - men ikke i år. 

Læs også: Se de vilde beløb: så meget tjener de kendte på et sponsoreret instapost

De to kendissøstre er ikke taget på ferie et hvilket som helst sted – faktisk så ser stedet meget genkendeligt ud. Yngste søster og makeup-guru, Kylie, delte her til morgen et par afslørende billeder af lokationen på sin Instagram

 

For selvom billederne i princippet ikke viser så meget andet end normalt: Kylie i en flot bikini. Så er det denne gang baggrunden, der afslører den interessante lokation. Det er nemlig ikke en hvilken som helst infinity-pool, som Kylie viser sine mere end 210 millioner fans. Reality-søstrene er tjekket ind på en meget velkendt reality-lokation – også kendt som Paradise Hotel i Mexico.

Det er altså ikke kun heldige danskere, der drømmer om at vinde 500.000, der lige nu har indtaget selveste Paradise Hotel. På Kylies billede kan tvillinge-hotellet, hvor TV3 i skrivende stund er i fuld færd med at optage hele to sæsoner af reality-hittet, nemlig ses i baggrunden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Paradise Hotel skriver på deres Instagram, at på trods af at hotellet kun er tvillinge-hotel, til hvor showet nu bliver optaget, så blev sæson 9 optaget på fuldstændig samme hotel, som Kendall og Kylie nu er på.

@kendalljenner
@kyliejenner

Læs også: Kylie Jenner har unfollowed næsten alle sine venner

Om Kendall og Kylies besøg på tvillinge-hotellet betyder, at der bliver et glimt af dem i den kommende sæson af Paradise Hotel vides dog endnu ikke. 

MegetMere