Kendte

Se billederne: Kendall Jenner fejrer årsdag med en helt særlig person

Af Tanja Hartmann 15. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kendall Jenner har altid holdt sine forhold private, men det er ved at ændre sig. Supermodellen fejrede fornyeligt årsdag med en helt særlig person, og den specielle dag delte hun med alle sine følgere på Instagram. Se billederne her.

Kendall Jenner og basketballspilleren Devin Booker har datet i et år, men det er ikke meget, man har set til de to turtelduer, de har nemlig valgt at holde deres forhold temmelig privat på de sociale medier – i hvert fald indtil nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I anledning af parrets årsdag delte de begge romantiske billeder af hinanden på Instagram for at hylde den kærlighed, som de har sammen.

LÆS OGSÅ: Kardashian-insider afslører: Hun var mindst fan af at være foran kameraet

Kendall startede ballet med at dele et sødt billede på sin storie af sig selv, sin kæreste og Devins hund.

Foto: @kendalljenner

Supermodellen sluttede sine stories af med at dele et billede, hvor hun ligger og omfavner Devin. Her kan man tydeligt se kærligheden mellem det forelskede par.

Foto: @kendalljenner

Det var dog ikke kun Kendall som gav sine følgere et lille smugkig i sit forhold. Devin delte selv nogle billeder på sin Insta.

Basketballspilleren delte blandt andet et billede af Kendall, hvor hun står med armene i vejret. Som tekst til billedet skrev han ’365’, hvilket indikere de antal dage, som parret har været sammen.

Foto: @dbook

Devin afsluttede sine stories med et billede af en restaurant med solnedgang i baggrunden. Meget tyder på, at det var her kæresteparret fejrede deres årsdag sammen. Mere romantisk bliver det ikke!

Foto: @dbook

Det ser ud til, at de to stjerner har ændret deres mening omkring at holde forholdet privat, så mon ikke vi kommer til at se mere til det søde par i fremtiden. Vi kan da håbe!

LÆS OGSÅ: Rygter: Disse to ’Riverdale’-stjerner er muligvis blevet kærester igen

MestLæste