Kendte

Rygter: Disse to ’Riverdale’-stjerner er muligvis blevet kærester igen

Af Tanja Hartmann 11. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke kun i den populær serie, der opstår sød musik mellem karaktererne. Flere er ’Riverdale’-stjernerne har nemlig også fundet kærligheden i hinanden i virkeligheden, og nu er et tidligere ’Riverdale’-par eftersigende sammen igen.

’Riverdale’-castet bonder over meget mere end bare skuespillet. De er ikke mindst blevet gode venner, men flere af stjernerne har også gået gennem både makeups og breakups sammen. Nu er der eftersigende igen opstået sød musik mellem et helt særligt ’Riverdale’-par.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er det tidligere par Camila Mendes, bedre kendt som Veronica Lodges, og Charles Melton, kendt som Reggie Mantle, der lige nu svæver på de lyserøde skyer. Det skriver Seventeen.

De to turtelduer blev kærester tilbage i 2018 og var sammen i et års tid, inden de gik fra hinanden i 2019. Sidenhen har de begge haft andre kærester, og de har ikke set særlig meget til hinanden udover, når de har filmet ’Riverdale’.

LÆS OGSÅ: Liam Payne taler ud: "One Direction kunne have taget livet af mig"

Set sammen flere gange

De er dog begge singler igen, og det seneste stykke tid har de især brugt ekstra tid sammen. De har blandt andet været på en weekendtur i en hytte sammen med de andre ’Riverdale’-stjerner. Du kan se billederne fra deres hyggelige tur lige her:

Det har eftersigende hevet op i nogle gamle følelser mellem det tidligere par. Camille Mendes og Charles Melton er nemlig blevet set en del gange sammen sidenhen. De er blandt andet blevet set til en middag sammen med nogle venner, hvor de to turtelduer efterlod middagen med armene rundt om hinanden.

Camila og Charles har ikke selv bekræftet, om de er tilbage som kærester. Det kan derfor godt være, at de bare er venner. Uanset hvad, er det dejligt at se, at de to stjerner bonder igen!

LÆS OGSÅ: Stephania Potalivo: ”Jeg er ikke blevet et lykkeligere menneske af at være skuespiller”

Læs mere om

MestLæste