justin_og_hailey_bieber_forbereder_sig_paa_at_vaere_foraeldre
Kendte

Se billederne: Justin og Hailey Bieber forbereder sig på at være forældre

Af Josephine Sjelhøj 13. januar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber vækker opsigt med sine nye stories på Instagram, hvor han sammen med sin modelkone Hailey Bieber passer deres søde nevø. Hentyder han mon til, at de snart skal være forældre?

Popstjernen Justin Bieber har fået sine fans til at spekulere over, om han og Hailey Bieber snart skal være forældre.

I flere opslag på Instagram kan man se Justin og Hailey kysse og kramme den sødeste baby, som de beskriver som deres nevø. Drengen er deres tætte venners, Joe Termini og Kelia Moniz, søn, og han er så heldig at have fået Justin og Hailey som sin ”onkel” og ”tante.”

I et af de søde opslag kan man se Justin og Hailey sidde i en pool, mens de holder deres lille nevø. Til billedet skriver Justin: ”øver os.”

justin_og_hailey_bieber_forbereder_sig_paa_at_vaere_foraeldre_2
Foto: @justinbieber

Justins gådefulde caption har overbevist flere fans om, at Hailey er gravid, og selvom ingen af stjernerne har bekræftet det, så tyder det på, at de i hvert fald planlægger det i den nærmeste fremtid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Rygter: Er Hailey Bieber gravid?

Justin har tidligere afsløret, hvor meget han glæder sig til at blive far en dag. I et opslag fra 2020 skriver han, at hans mål er at opgive sine egoistiske ønsker og behov, så han kan være en god mand og far i fremtiden.

I et interview med Ellen fortæller Justin også, at han vil have så mange børn som muligt, men at det er helt op til Hailey, fordi hun selv bestemmer over sin egen krop.

LÆS OGSÅ: Kom med som gæst til Justin og Haileys bryllup i intim video

Det er ikke første gang, fans er overbeviste om, at Hailey er gravid. Både i november 2019 og 2020 måtte Hailey lægge øre til graviditetsrygter, som hun afviste på Instagram.

Selvom intet er bekræftet, så er der i hvert fald ingen tvivl om, at både Justin og Hailey er klar til at stifte en familie sammen. Hvornår det bliver, må tiden vise.

MestLæste