The_Kardashians
Kendte

Særligt én ting overrasker i den nye sæson af ”The Kardashians”

Af Signe Larsen 26. maj 2023
Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix
“The Kardashians” er torsdag 25. maj tilbage med en ny sæson, der ud fra traileren at dømme indeholder akkurat lige så meget drama om den verdenskendte familie, som vi er vant til – og måske endda mere til?

Ventetiden er ovre! Torsdag 25. maj kan du endelig igen blive genforenet med din favorit reality-familie fra Kardashian- og Jenner-klanen.

Det er den tredje sæson af "The Kardashians", der har premiere, og serien er opfølger til den oprindelige reality-serie “Keeping Up With The Kardashians”, der kørte i svimlende 20 sæsoner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selv om serien i dag laves af en ny producent, er omdrejningspunktet det samme: Nemlig hovedrollernes turbulente og ekstravagante liv bag deres imperium.

Vi følger Kris Jenner, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner endnu engang, og ud fra traileren at dømme er der er lagt op til endnu en dramatisk sæson.

Særligt én ting overrasker i høj grad i traileren – det vender vi tilbage til.

I den seneste sæson slap vi familien efter blandt andet at have set momager-Kris Jenner gennemgå en voldsom hofteoperation, Kourtneys bryllup med Travis Barker og Kylies udfordringer efter fødslen af sit barn nummer to.

I sæson tre ser det ud til, at spændingerne mellem de to ældste søstre Kourtney og Kim er tilbage og i fokus. Trofaste seere husker (nok ret tydeligt), da de to kom op at slås i sæson 18 af "Keeping Up With The Kardashians". I den nye trailer beskylder Kourtney blandt andet sin søster for at bruge hendes bryllup som en forretningsmulighed.

Formentlig kan vi også forvente at se mere til bruddet mellem Kim og Pete Davidson, ligesom traileren også løfter sløret for efterspillet af Kims skilsmisse med Kanye West – og der er masser tårer på programmet.

Khloé er i mellemtiden blevet ramt af modermærkekræft og diskuterer i traileren sin sygdomsangst efter den alvorlige diagnose.

Men, men, men – den helt store overraskelse lander mod slutningen i traileren, hvor Kylie Jenner til et familiemøde siger, at søstrene sammen “er nødt til at have en større samtale om de skønhedsidealer, vi sætter.”

– Jeg vil ikke have, at min datter gør de ting, jeg har gjort. Jeg ville ønske, jeg aldrig havde ændret noget ved mig selv, siger Kylie Jenner efterfølgende.

Det helt store spørgsmål er nu, om Kardashian-Jenner-familien endelig er klar til at tage ansvar for de giftige skønhedsidealer, de gennem det seneste årti har skabt og opretholdt?

Vi ved allesammen, at netop denne verdenskendte familie i høj grad har påvirket den måde, vi ser ud på, og de idealer vi sætter for kvinders udseende og kroppe. Idealer, der stort set er uopnåelige for helt almindelige mennesker.

Særligt Kim og Kylie har haft voldsom stor indflydelse på opfattelsen af skønhed i det seneste årti.

Om de faktisk har den samtale, og om de erkender deres ansvar, må vi vente med at se.

Efter premieren 25. maj bliver der frigivet nye afsnit hver torsdag. I Danmark kan du streame den nye sæson på Disney+.

Denne artikel blev første gang bragt på femina:update. Dette er en redigeret version.

MestLæste