Kylie_jenner
Kendte

Kylie Jenner er ikke længere den mest fulgte kvinde på Instagram – og det er ikke en Kardashian, der overtager førstepladsen

Af Rose Maria Boelsmand 24. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: @kyliejenner
Faktisk har den mest fulgte kvinde på Instagram nu haft førstepladsen tidligere.

Det er tæt løb, men alligevel tippede vægten for et par dage siden, så Kylie Jenner, der længe har været den kvinde, med flest følgere på Instagram, måtte vige pladsen for Selena Gomez.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Således havde Selena Gomez om aftenen den 23. februar 380.644.788 følgere, mens Kylie Jenner ’kun’ havde 380.425.729 følgere.

Men der er faktisk ikke tale om en egentlig sensation, eftersom det ikke er første gang Gomez indtager førstepladsen på det sociale medie.

Indtil den 24. februar 2019, altså for fire år siden, var Gomez den mest fulgte kvinde på Instagram, men blev dengang overhalet af Arianna Grande, som sidenhen er blevet indhentet af Kylie Jenner.

I dag er de mest fulgte kvinder på Instagram således Selena Gomez, Kylie Jenner, Arianna Grande, Kim Kardashian og Beyonce.

Men det er faktisk lidt sjovt, at det netop er Selena Gomez, der indtager førstepladsen. Hun har nemlig ikke selv Instagram på sin telefon.

Til Vanity Fair tidligere i februar i år fortalte hun, at hun i flere år ikke har haft andre sociale medier end TikTok på sin mobil, og at det er hendes assistent, der poster på hendes profil.

Efter eget udsagn synes Gomez, at tonen var for hård og feedbacken for negativ på Instagram – særligt efter et hårdt breakup – og hun kunne ikke lade være med at fokusere på de negative kommentarer. Hun synes derimod at TikTok er mindre fjendsk.

... Men den holdning holdt ikke længe. Den 24. januar delte Gomez nemlig et opslag på TikTok, der annoncerede, at hun ville trække sig fra mediet. I en live video sagde hun:

Jeg er meget glad, og meget heldig. Jeg har de bedste venner, de bedste fans i hele verden og jeg kunne ikke være lykkeligere.Jeg har det godt. Jeg elsker mig selv som jeg er og bekymrer mig ikke om at være tyk eller tynd. Og ja, jeg kommer til at tage en pause fra sociale medier, fordi det er lidt fjollet. Jeg er 30 år, jeg er for gammel til det her, så... Men jeg elsker jer så meget! Og vi kommer til at se hinanden igen før eller siden, jeg ... Jeg tager bare en pause fra det hele."

Derefter slettede Gomez sin TikTok, men hendes - massivt fulgte - Instagram-profil er stadig aktiv.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste