Kendte

Sådan var Ansel Elgorts første gang

Af Susie Pedersen 19. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvad Ansel Elgort fortæller om sin første gang, og hvor gammel han var.

Ansel Elgort, som vi kender fra "The Fault In Our Stars" og "Divergent", fortæller til et udenlandsk magasin, at han mistede sin mødom, da han var rigtig ung, og oplevelsen var alt andet end romantisk.

Læs også: Gode nyheder for Ansel Elgort

- Jeg var 14 år. Jeg havde absolut ingen idé om, hvad jeg lavede, og det havde pigen heller ikke … Jeg sørgede ikke engang for god belysning. Det er bare én af de ting, jeg ville have gjort anderledes. Rummet var lyst op af, I ved, lysstofrør og sådan noget, fortæller 20-årige Ansel.

Faktisk var det så mærkeligt for Ansel og pigen, som han var i seng med første gang, at de overhovedet ikke havde lyst til at prøve igen.

Læs også: Ansel Elgort deler topløs video

Det er altså ikke lige sådan, man forestiller sig, at ens første gang skal være. Der skal jo skrues op for romantikken, og så skal det være med en, man føler sig tryg ved!

Stjernernesførstegang

- Jeg sagde ikke til fyren, at jeg var jomfru, jeg sagde bare, at jeg ikke havde gjort det så mange gange før. Det gjorde lidt mere ondt, end jeg havde regnet med, og han var også rigtig nervøs. Bagefter lå vi bare og snakkede. Han var virkelig sød.

- Rookie Magazine

- Jeg mistede min mødom den dag, jeg fyldte 16, til en pige der var noget ældre end mig.

- Details Magazine

- Jeg var 15 år, da jeg mistede min mødom, men jeg fik min kæreste til at vente i tre måneder, og det er jeg rigtig stolt af, at jeg gjorde.
 
- Glamour Magazine

- Jeg mistede min mødom som 14-årig. Bagefter følte jeg mig så ulækker, fordi jeg vidste, at jeg var for ung og slet ikke var klar. Jeg skulle have lyttet til mine forældre.

- The View

- Jeg var næsten 15 år, da jeg besluttede mig for at have sex. Jeg talte med min mor om det først, og hun gav mig p-piller.

- Oprah

- Jeg mistede min mødom på forsædet af en Volvo, da jeg var 16 år, mens vi hørte Jeff Buckley albummet ”Grace”. Jeg elsker det album!

- GQ

- Jeg mistede først min mødom, da jeg var 17 år. Men jeg må indrømme, at selv da var jeg ikke klar, og det var en helt forfærdelig oplevelse. Jeg begyndte først at nyde sex for to år siden, da jeg var i et kærligt og tillidsfuldt forhold.

- Grazia Magazine

- Jeg mistede min mødom, da jeg var 20 år. Jeg lavede andre ting inden da, men jeg var først seksuelt aktiv som 20-årig. Jeg er glad for, at jeg ventede på den rigtige person.

- New York magazine

- Jeg var 17 år, da jeg mistede min mødom, og det var til min første rigtige kæreste. Det var slet ikke akavet. Jeg var forelsket, og det var rigtig dejligt.

- Cosmopolitan

- Første gang jeg havde sex, var jeg vildt bange for, at pigen skulle blive gravid. Og det var endda, selvom vi brugte beskyttelse. Heldigvis skete der ikke noget.

- OK! Magazine

MegetMere