Kendte

Sådan skulle "Pitch Perfect 2"-plakaten ikke have set ud

Af Marie Søndergaard 10. april 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad Anna Kendrick nægtede at gøre på ”Pitch Perfect 2”-plakaten, der skabte drama, men nu inspirerer teens over hele verden!

Skaberne af den længe ventede "Pitch Perfect 2" havde et helt klart billede af, hvordan plakaten til filmen skulle se ud. Men den blev slet ikke, som de havde tænkt sig, for hovedrollen Anna Kendrick, som spiller Beca i filmen, nægtede at posere på den måde, de ønskede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvilken girlpower-kendis er du?

På plakaten poserer pigerne på en sexet måde, men det ville Anna absolut ikke, og det skabte en del drama blandt produktionsfolkene, som ikke vidste, hvad de skulle stille op. Det endte med et billede, hvor Anna står med korslagte arme og ser vildt sej ud, og det inspirerer nu teens over hele verden til at gøre det samme i stedet for at forsøge at posere på en sexet måde.

Læs også: Jessie J synger med munden lukket

- De svedte virkelig, fordi jeg ikke ville posere på en sexet måde. Jeg elsker, at I er vilde med badass Beca, skriver Anna Kendrick til et Instagram-billede.

Vi synes, det er vildt cool, at Anna ikke lod sig overtale, når hun slet ikke havde lyst til at se sexet ud. Hvad synes I om den færdige plakat?

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!
Hun er aktuel i ”Into The Woods”, og her giver hun for en af de første gange prøver på sin flotte stemme.

MestLæste