Kendte

Jessie J synger med munden lukket

Af Marie Søndergaard 21. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her er nok det mærkeligste, men samtidig det sejeste, vi nogensinde har set og hørt. Se videoen af Jessie J, som synger med munden lukket, her.

Hvis vi skulle vælge et skjult talent, ville det helt klart være Jessie J's! Under et interview med Graham Norton afslørede Jessie J nemlig, at hun kan synge med lukket mund - og det lyder altså ret godt!

Læs også: Fan brækker benet for Jessie J

Da Jessie J var lille, opdagede hun, at hun kunne tale som om, hun var inde i en boks. Og det udviklede sig så til, at hun også begyndte at synge med lukket mund.

Læs også: Jessie J: - Folk lytter, når jeg tisser

Spol frem til 1.30 og hør Jessie J tale og synge kæmpehittet "Bang Bang" uden at åbne munden:Har I nogen skjulte talenter?

12skuespillerederogsåkansynge

Både i ”Skins” og ”About a Boy” charmerer søde Nicholas Hoult med sin bløde stemme. Hør ham her!
Både i ”Juno” og i forbindelse med spillet ”Beyond: Two Souls” synger Ellen Page, og det gør hun altså rigtig godt!
Reese Witherspoon overraskede alt og alle, da hun i ”Walk the Line” spillede June Carter og tryllebandt alle med hendes søde stemme. Hør en af sangene fra filmen her.
Er der noget, Ryan Gosling ikke kan finde ud af? Åbenbart ikke! For han kan faktisk også synge, og det gør han blandt andet i ”Blue Valentine”. Han har endda også udgivet et album som en del af et band.
Seje Emma Stone synger faktisk både i filmen ”In Search of the Patridge Family” og i ”Easy A”. Hør hende her!
Havde du i forvejen et crush på ”Pretty Little Liars”-hottien Keegan Allen, så bliver det i hvert fald ikke mindre nu: Han kan nemlig også synge! Se den søde hjemmevideo her.
Liam Hemsworths hotte storebror Chris kan mere end bare at se godt ud og være en fremragende skuespiller. I ”Home & Away” synger han også en lille sang.
Vi fik totalt gåsehud, da vi for første gang hørte Jennifer Lawrence synge ”The Hanging Tree” i ”The Hunger Games: Mockingjay part 1”, og vi har hørt den lige siden. Vi håber på mere sang fra Jennifer!
Med hendes rolle som Khaleesi i ”Game of Thrones”, er hun blevet en verdenskendt skuespiller, men faktisk har hun også et naturtalent for sang. Det viste hun sidste år, da hun fik debut på Broadway i USA. Hør hendes smukke stemme her.
Han spillede playboyen Barney i ”How I Met Your Mother”, men til dagligt bruger Neil Patrick Harris faktisk meget af sin tid på at synge.
Anna Kendrick synger så godt, at hendes sang ”When I’m Gone” i ”Pitch Perfect” har fået over 173 millioner visninger. Wow!

MegetMere