Kendte

Sådan kommer Miley Cyrus ovenpå igen

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter Miley Cyrus elskede hund, Floyd, døde for få dagen siden, har Miley været helt ude af den. Men nu er humøret på vej tilbage. Læs her, hvorfor!

De sidste dage har været hårde for "Bangerz"-sangeren, Miley Cyrus, der desværre mistede sin højt elskede hund Floyd. Det resulterede blandt andet i, at hun under en koncert i Boston brød sammen i gråd, da hun dedikerede en sang til det afdøde kæledyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se Miley Cyrus bryde sammen under en koncert her

Men nu ser det ud til, at Miley er ved at komme en lille smule ovenpå igen, hun har nemlig sin anden hund til at trøste sig med. På twitter har hun delt følgende billede med teksten:

- Jeg smiler igen, takket været Mary Jane.

Miley har før mistet en hund, da hun i 2012 måtte sige farvel til Ziggy, og begge gange har hun været i dyb sorg. Men så er det godt, at Mary Jane kan hjælpe på humøret.

Læs også: Miley Cyrus i sorg

- Det har aldrig føltes bedre at blive kvalt af Mary Jane, end det gør nu, skriver Miley Cyrus på Instagram. Flere mener dog, at hun refererer til rusmidlet marijuana, når hun omtaler Mary Jane, og altså ikke sin hund, men det er godt at se, at Mileys humør er i bedring!

Hvad tror du?

MileyCyrusogBeandesødestebilleder

MestLæste