Kendte

Miley Cyrus i sorg

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Suk, hvor er det bare synd for Miley Cyrus! Se her, hvad der har gjort hende så ulykkelig.

Miley Cyrus, der for tiden turnerer verden rundt med "Bangerz Tour", fik for ganske kort tiden siden en meget sørgelig nyhed. Hendes elskede hund, Floyd, er død.

Læs også: Galleri: Hotties med cute kæledyr

- I dag er den næst værste dag i mit liv. Jeg har ikke lyst til at sige hvorfor, for jeg vil ikke have, at det skal være virkeligt. Men min elskede hund Floyd er gået bort. Jeg er knust, skriver en meget berørt Miley på twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg ved, jeg ikke mener det, men jeg ønsker, han kunne have taget mig med, for det her er ubærligt. Hvad skal jeg gøre uden ham? Jeg er ulykkelig, fortsætter hun.

Læs også: Miley Cyrus' tourbus i flammer

Miley Cyrus har haft Floyd siden 2011, og det blev altså kun til tre år sammen for de to. Hun mistede i 2012 sin anden hund, Ziggy, og på det tidspunkt skrev hun ligeledes, at hun aldrig havde været så knust før i sit liv. På Instagram viser hun sine fans, hvor ked af det hun er, med et billede af sit øje.

Miley ligger ikke skjul på, at det tager meget hårdt på hende, og hun undskylder da også på forhånd, før hun skal optræde igen:

- Jeg beklager på forhånd, hvis jeg ikke er mig selv i morgen til koncerten i Boston. Jeg vil gøre mit bedste for at være god alligevel.

Læs også: Test: Hvilken Miley Cyrus er du?

Snøft, hvor er det synd for Miley! Har du prøvet at miste et kæledyr?

MileyCyrusogBeandesødestebilleder

MestLæste