Sådan fejrede stjernerne nytår
Kendte

Sådan fejrede stjernerne nytår

Af Sisse Tvegaard Andersen 2. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvordan Lucy Hale, Miley Cyrus, Nick Jonas og mange andre af de sejeste stjerner fejrede, at det blev 2017 i weekenden.

Nytårsaften er for mange mennesker årets største fest, og årets sidste dag blev naturligvis også fejret med stil i Hollywood. Her kan du se, hvordan nogle af vores yndlingsstjerner fejrede nytåret:

Læs også: Det koster det at holde nytår med Justin Bieber

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lucy Hale

Lucy Hale var på arbejde nytårsaften. Hun var nemlig en af værterne ved showet ”New Years Rockin’ Eve”. Efterfølgende sendte hun denne cute nytårshilsen fra sig selv og hunden Elvis.

Tonight was unrealllll. Happy new year everyone from me and my main man Elvis!

Et billede slået op af Lucy Hale (@lucyhale) den

Nick Jonas

Nick Jonas var i festhumør med cigar og champagne.

Mood... happy new year you filthy animals

En video slået op af Nick Jonas (@nickjonas) den

Blake Lively, Amber Rose Tamblyn og America Ferrara

Tre af pigerne fra “Fire veninder – et par jeans” facetimede for at ønske hinanden godt nytår. Alle tre lagde efterfølgende et screenshot fra samtalen på Instagram med teksten:

-Dette år har lært os meget. Men det mindede os om at gøre noget, vi altid har kunnet. Elsk dine venner. Elsk dig selv. Glædeligt 2017.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth

Miley og Liam var begge to iført guldfarvet tøj, da de gav hinanden et nytårskys:

Louis Tomlinson

One Direction-stjernen var ligesom de fleste andre ude og se fyrværkeri den 31. december.

Happy new year :)

En video slået op af Louis Tomlinson (@louist91) den

Caroline Wozniacki

Tennisstjernen fejrede nytår i Australien.

Tyler Blackburn

Der var masser af diskokugler, da Pretty Little Liars-stjernen fejrede nytårsaften.

Happy NYE!!

Et billede slået op af Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) den

Hvordan fejrede du nytår?

Har du lavet et nytårsforsæt? I galleriet kan du se, hvordan du holder fast i de gode vaner efter nytår:

10godenytårsforsætter

Sådan overholder du det: Lav en regel, der hedder, at du skal rydde op hver aften, inden du går i seng. Så undgår du, at bunkerne med tøj og alt andet rod bliver uoverskuelige, og dit værelse bliver fint hver dag.
Sådan overholder du det: Planlæg, hvornår du laver lektier. Skriv ind i din kalender, at du skal lave lektier mellem klokken 18 og 20. Når det står i din kalender, så er det lettere at overholde. Du kan også aftale med din veninde, at I laver dem sammen. Så bliver det ikke så kedeligt at lave lektier
Sådan overholder du det: Tænk på, hvis det var dig, der blev bagtalt, og hvor forfærdeligt det må være for den, det går ud over. Og hvorfor skal du egentlig gøre det? Når du tænker sådan, så får du helt sikkert ikke lyst til at bagtale nogen mere!
Sådan overholder du det: Ha’ altid frugt med i din taske, og sørg for både at spise morgenmad, frokost og aftensmad. Når du overholder de tre store måltider, så bliver du nemlig ikke så sliksulten.
Sådan holder du det: Hver gang du lover noget, så tænk over, om du kan holde det. Det er bedre at indrømme, hvis ikke du kan holde det, og så sige med det samme: »Ej, jeg tør ikke love, jeg gør det, men jeg skal nok prøve«.
Sådan overholder du det: Lav en fast aftale med dem om, at du for eksempel besøger dem hver anden søndag. Når du har en fast aftale, så glemmer du ikke at se dem. Og de vil elske, at du kommer og besøger dem tit.
Sådan overholder du det: Når du vågner, så tænk på alle de ting, der vil ske i løbet af dagen, som du glæder dig til. Og når du går i seng, så tænk på alt det gode, der skete i løbet af dagen. På den måde får du vendt dine tanker til en masse positivt.
Sådan overholder du det: Gør det til en vane at tage cyklen, hver gang du skal nogen steder hen. Og husk, at når du tager trapperne, går en tur eller danser, så er det også motion! Hvad med at skifte caféturen med veninden ud med en tur i svømmehallen?
Sådan overholder du det: Tænk på, hvor lidt der skal til for at gøre andre glade. Og det føles også rigtig rart at gøre noget godt for andre. Husk at en god gerning sagtens bare kan være at hjælpe en gammel dame over vejen, handle ind for din mor eller hjælpe din lillebror med lektierne.
Sådan overholder du det: Når du får lyst til at købe noget, så tænk over, om det virkelig er noget, du mangler. Du kan eventuelt få lavet en opsparingskonto i banken, så du kan sætte penge ind, når du får løn eller lommepenge. Det er ikke så nemt at bruge pengene, når du først skal ind i banken og hæve dem.

Læs mere om

MestLæste