Kendte

Så krævende er de kendte

Af Julie Bendtsen og Line Sølvhøj Jensen 1. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjernerne ved nok, hvad de vil have, når de skal ud og optræde. Se her, hvor krævende Justin Bieber, Katy Perry, Rihanna og Jennifer Lopez rent faktisk er!

Det er ikke hvad som helt, der skal være på hotelværelset, når kendisserne tjekker ind. Her kan du se, hvad fire af verdens kendisser forlanger, når de bor på hotel!

Læs også: Hvad har stjernerne dog tænkt på?

Katy Perry
Katy Perry har nogle helt særlige krav til den chauffør, der skal køre hende rundt, når hun skal optræde. Katy Perry forlanger nemlig, at chaufføren hverken snakker til hende, kigger på hende i bagspejlet, åbner døren for hende eller bede om en autograf. Og derudover kræver Katy Perry at bo i præsident-suiten på et femstjernet hotel, og at yderligere fem suiter og 45 værelser står til rådighed til hende.

Rihanna
Rihanna har helt særlige ønsker til indretningen på hendes hotelværelse. Der skal nemlig være en hvid sofa, som ikke må være i læder, og så skal den være stor nok til, at sangerinden lige kan tage sig en lille lur. Derudover skal sofaen være dekoreret med puder i dyreprint, men der må ikke være pailletter på! Sofabordet skal enten være hvidt eller i matteret glas, og så skal der være levende lys - i et bestemt mærke!

Læs også: Rihanna styrer facebook

Justin Bieber
Justin Bieber forlanger, at hans mad skal være pakket ind i plastic, og at backstage-rum skal have et stort udvalg af te. Og så forlanger han nogle Swedish Fish-vingummier, som han elsker, og sidst men ikke mindst, så skal der være tre par sokker!

Jennifer Lopez
Alt skal være hvidt, når Jennifer Lopez bor på hotel - både, blomster, borde, duge og endda hvidt slik! Der må ikke serveres mad derinde, men der skal være et udvalg af frugt og drikkevarer (men ikke æble-, tomat- eller grapejuice) i nærheden. Og så kræver hun et musikbibliotek bestående af blandede sange fra cirka 50 kunstnere.

Se også galleriet: Hollywoods rigeste teenagere

MegetMere