high school musical
Kendte

Så hårdt var det at være med i ”High School Musical”

Af Marie Søndergaard 8. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi er mange, der elsker filmene, men det var åbenbart ikke altid vildt fedt for skuespillerne at have fået en rolle i ”High School Musical”!

Ashley Tisdale, som spillede Sharpay i ”High School Musical”-filmene er så glad for, at hun fik muligheden for at være med dengang, for det var et perfekt tidspunkt for hende. Men ligesom Zac Efron har åbnet lidt op for, at det var svært at få HSM-stemplet på sig, så fortæller Ashley også, at det ikke gjorde noget godt for hendes karriere efterfølgende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Her er de nye karakterer i "High School Musical 4"

- Det har været udfordrende. Folk i den her branche sætter dig i boks efter, hvad de tror, de ved om dig, og hvilke roller du har spillet. Sharpay var virkelig en fantastisk karakter, men hun var jo netop en karakter og ikke mig, siger Ashley til NEW YOU.

Hun har kæmpet virkelig meget for at komme ud af den boks, men samtidig ville hun ikke undvære ”High School Musical”-oplevelsen overhovedet, for hun havde det så sjovt dengang, og det har lært hende rigtig meget at skulle kæmpe for det, hun gerne ville!

Læs også: Se "High School Musical"-stjernerne før og nu

- Alle serier og film, jeg har lavet siden, har jeg virkelig kæmpet for. Jeg tror, at den udvikling er det, der har gjort mig så taknemmelig for det hele. Hvis jeg fik alt forærende, tror jeg ikke, jeg havde været den samme person i dag, siger Ashley.

Herunder kan du se Zac Efrons hotte forvandling!

SeZacEfronsflotteforvandling

MestLæste