Kanye West har været Kim Kardashian utro
Kendte

Rygter: Har Kanye West været Kim Kardashian utro?

Af Benedikte Brix og Julie Sofie Hauritz 6. september 2021
Kanye West har lige udgivet sit nye album 'DONDA', og en af sangene fra albummet har overbevist fans om, at han har været Kim Kardashian West utro. Flere kilder bekræfter nu, at der er sandhed i ordene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tidligere på ugen reklamerede Kim Kardshian West for Kanyes nye album 'DONDA', men måske fortryder hun støtten til rapperen nu. 

Ifølge fans antyder Kanye nemlig i sin nye sang 'Hurricane' at have været hende utro efter fødslen af deres to første børn. Flere kilder bekræfter ligeledes, at der er sandhed i ordene ifølge Page Six.

- Sangen er på en måde hans vidnesbyrd om alt det, han gjorde galt, og hans måde at tage ansvar for ægteskabets nedbrud på, siger en insider til mediet. 

En del af teksten i sangen lyder nogenlunde således:

- Her kommer jeg igen, spiller for rig. Her kommer jeg med en ny dame. Og jeg kender sandheden. Spiller stadig efter to børn. Det er meget at sluge, når dit liv altid er på farten.

- Det er netop ud fra denne tekst, at Kanye hentyder til at have været Kim Kardashian utro, understreger kilden.

I 'Hurricane' rapper Kanye West også om, at han sjældent var hjemme, og at han kæmpede med et alkoholmisbrug.

Kanye West har dog (endnu) ikke selv bekræftet, at han har været Kim Kardashian utro. Parret offentliggjorde tilbage i januar, at de efter næsten syv års ægteskab. 

MegetMere