Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart kan mødes til MTV Awards

Af Thomas Flindt 15. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kan gå hen og blive rigtig pinligt, hvis Robert Pattinson og Kristen Stewart støder ind i hinanden til MTV Video Music Awards.

Det tidligere "Twilight"-par, Robert Pattinson og Kristen Stewart, er et af Hollywoods største samtaleemner for tiden. Det kom da også som en kæmpe overraskelse, da Kristen Stewart blev afsløret i at have haft en affære med sin instruktør på "Snowwhite and the Huntsman", Rupert Sanders, som angiveligt skulle have varet i hele seks måneder!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Robert Pattinson var knust, og har ikke snakket med Kristen siden. Kristen har tigget ham om at mødes og tale om tingene, og Robert har ifølge kilder imødekommet hendes ønske. Men indtil videre er det ikke sket, og derfor kan det nu se ud til, at de mødes for første gang efter bruddet til MTV Video Music Awards, der afholdes den 6. september.

- Ideen var, at de skulle præsentere en pris sammen, men det er nok ikke sandsynligt mere. Hvis de begge går på scenen samtidig, vil deres fans tro, at de er sammen igen, fortæller en kilde fra MTV til Daily Mirror.

Læs også: Robert Pattinson - Det føles som verdens undergang

Hverken Robert Pattinson eller Kristen Stewart har meldt afbud til showet, så indtil videre vil de altså komme til at befinde sig i samme bygning, hvilket måske er første gang siden bruddet.

Støder de ind i hinanden, kan man kun gætte på, hvad der sker, men der bliver næppe udvekslet kærlige blikke og kommentarer. Hvad tror I, der sker, hvis Kristen og Robert møder hinanden til MTV Awards?

Læs også: Robert Pattinson får trøst fra fans

RobertPattinsonogKristenStewart