Kendte

Robert Pattinson og Kristen Stewart flytter til London

Af Thomas Flindt 7. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Twilight”-parret Robert Pattinson og Kristen Stewart er på boligjagt i London.

Det superlækre kendispar Robert Pattinson og Kristen Stewart fandt tilbage til hinanden kort før premieren på "The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2" i november - alt var godt, og parret var forelskede igen.

Læs også: Twilight kåret til årets værste film

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men da Robert og Kristen for en periode var gået fra hinanden i efteråret, opdagede Robert, hvor meget det betød for ham at have sin familie tæt på sig. Derfor leder de to turtelduer nu efter et hus i London, hvor Roberts familie og venner bor.

- Han vil slå sig ned i London, og han gør det sammen med Kristen. Kristen er virkelig spændt på at skulle bo i London, og hun overvejer endda at tage en rolle i et West End-teaterstykke, fortæller en kilde til Sunday Mirror.

Læs også: Bryllup og baby til Kristen Stewart og Robert Pattinson?

Ifølge kilden har Robert Pattinson og Kristen Stewart allerede fundet deres drømmehus: En stor victoriansk villa i South West London, der ligger tæt på Roberts forældre.

- Huset koster flere millioner. Det skiller sig ud fra de andre, og så kræver det ikke meget renovering. Med alt deres arbejde i Los Angeles, vil de gerne have et hjem, de kan flytte direkte ind i, og så har huset en smuk have, afslører kilden.

Læs også: Robert Pattinson skriver sange til Kristen Stewart

Den victorianske villa ligger i Richmond, tæt på Richmond Park og Roberts forældre i Barnes, så "Twilight"-parret kan se frem til romantisk picnic i parken og søndags-hygge hos Robs forældre.

Hvad synes I om, at Robert Pattinson og Kristen Stewart flytter til London? Er det godt for deres forhold?

RobertPattinsonogKristenStewart

MestLæste