Kendte

Bryllup og baby til Kristen Stewart og Robert Pattinson?

Af Benedikte Brix 10. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Twilight-stjernerne Kristen Stewart og Robert Pattinson er i fuld gang med bryllupsplanlægningen og har ifølge rygterne også sat tid af til et barn.

Rygtet siger, at Kristen Stewart og Robert Pattinson har virkelig travlt med at blive gift,og at det nok skyldes, at Kristen Stewart vil have en baby - eller måske allerede er gravid. I hvert fald siger kilder, der har set skuespillerindens arbejdsskema, at der er sat masser af tid af i 2013 - måske til et barn?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen Stewart vil ikke holde jul med Robert Pattinson

Kristen Stewart har en del store film linet op næste år, men hun har alligevel holdt sit skema relativt frit. En insiderkilde mener, at det har noget at gøre med, at Twilight-stjernen er blevet skruk, efter hun har set skuespillerinden Sienna Millers baby.

- De har hængt en del ud med Robs bedste ven, Tom Sturridge, og Sienna Miller og elsker at bruge tid med deres baby, Marlow. Det har fået dem til at indse, at man godt kan have en karriere og et barn, og på en måde er de misundelige over, hvor glade de to er, afslører kilden til det engelske magasin Look.

Læs også: Kristen Stewart prøver stadig at redde forholdet til Robert

Det er ikke længe siden, at et amerikansk magasin påstod, at Kristen Stewart er gravid, og hverken hun eller Robert Pattinson har be- eller afkræftet rygtet.

Ifølge OK! Magazine planlægger "Twilight"-parret i hvert fald at blive gift, og de er i fuld gang med at finde et godt sted at holde brylluppet. En kilde har sagt til magasinet, at de to "vil gøre det permanent", mens en anden fortæller, at "de er i tvivl om, om de vil gøre det i England eller et sted, der er helt fjerntliggende og tropisk".

Læs også: Kristen og Robert får gode råd af mor

Men OK! Magazine har skrevet historier om Kristen Stewarts bryllup i de sidste tre år (siden hun og Robert Pattinson mødtes), og det har ikke passet endnu. Vi synes dog alligevel, det ville være virkelig romantisk med et helt ægte "Twilight"-bryllup! Hvad tror du?

MestLæste