Kendte

Kristen Stewart vil ikke holde jul med Robert Pattinson

Af Benedikte Brix 5. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kristen Stewart vil ikke holde jul med Robert Pattinson De to Twilight-stjerner har besluttet at holde jul hver for sig, efter Kristen Stewart havde en nervepirrende Thanksgiving hos Robert Pattinsons familie i London.

Selv om Robert Pattinson har taget Kristen Stewart tilbage, efter hun var ham utro med filminstruktøren Rupert Sanders, er alt stadig ikke fryd og gammen mellem de to turtelduer. I hvert fald har Kristen Stewart besluttet, at hun og Robert Pattinson skal holde jul hver for sig.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kristen og Robert får gode råd af mor

- Familien smilede til Kristen og så helt rolige ud på den røde løber (under premieren på "Breaking Dawn Part 2"), men tingene var lidt mere besværlige i familiehjemmet den følgende weekend, fortæller en insider-kilde til magasinet Heat.

Den følgende weekend var Kristen Stewart nemlig i London hos Robert Pattinsons familie for at fejre den amerikanske højtid Thanksgiving.

- De spiste sammen til Thanksgiving, og det var nervepirrende for Kristen. Hun følte sig meget dårligt tilpas, og Robs søster var ikke rigtig gæstfri. Det bliver ikke normalt igen lige med det samme, heller ikke selv om Rob har besluttet at prøve igen, siger kilden om det genforenede kærestepar.

Læs også: Derfor gik Robert Pattinson tilbage til Kristen Stewart

- Robs mor ville gerne have, at han holdt jul hos dem i London, og inden turen til Storbritannien var det og han og Kristens plan. Fra London ville de så flyve til Mexico for at holde nytår.

- Robs familie gjorde det klart, at de virkelig gerne vil se ham i julen, og efter den intense promoveringstour for Twilight kunne Rob godt lide idéen om at tilbringe noget tid alene med sin familie.

En anden kilde har tidligere afsløret, at parret stadig er i gang med at genopbygge forholdet efter Kristen Stewarts affære, og at hun gør rigtig meget for, at Robert skal få tillid til hende igen.

- Hun arbejder hårdt på forholdet.

Vi ville nu gerne holde jul med Robert - hvad med dig?