Kendte

Robert Pattinson: Jeg behøver ikke tilgive folk

Af Thomas Flindt 20. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superlækre Robert Pattinson har fortalt i et interview, at han ikke behøver tilgive folk – men hvad gør han så? Få svaret her!

Det er snart et års tid siden, at Robert Pattinson og Kristen Stewart slog op efter Kristens flirt med filminstruktøren Rupert Sanders. Selv om de prøvede at give forholdet en chance til, så blev det aldrig det samme.

Læs også: Kristen Stewart var Robert utro - læs hendes undskyldning her

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Robert Pattinson havde uden tvivl svært ved at forstå, hvordan hans store kærlighed, Kristen Stewart, kunne være ham utro, men selv om hun har sagt undskyld om og om igen, så tyder noget på, at Robert aldrig har haft brug for at tilgive hende - det er i hvert fald, hvad han fortæller i et nyt interview med Sunday Style:

- Jeg føler ikke behov for at tilgive, eller at folk skal tilgive mig. Jeg dømmer folk på deres handlinger. Jeg er ligeglad med, om det er rigtigt eller forkert, jeg giver dem tvivlen til fordel. Hvis de gør noget, som jeg ikke vil have noget at gøre med, så skærer jeg dem fra, fortæller Robert Pattinson til den australske magasin.

Læs også: Robert Pattinson og Harry Styles hænger ud sammen

Selv om Robert ikke snakker direkte til Kristen Stewart, så kan det meget vel være det, der skete mellem ekskæresterne: Robert blev såret og skar Kristen fra. Hvad tror I?

Hvad synes I om Robert Pattinsons måde at håndtere en konflikt på? Er det en god idé at skære folk fra, hvis de gør noget dumt?

Læs også: Sådan er Robert Pattinsons drømmepige

TidslinjeTwilight

”Twilight” (den første bog) bliver udgivet i USA. Den når til nummer fem på bestsellerlisten inden for den første uge og sælger 17 millioner eksemplarer på verdensplan.
”New Moon” (den anden bog) bliver udgivet I USA og ligger nummer et på bestsellerlisten I 25 uger.
”Eclipse” (den tredje bog) bliver udgivet I USA. Den sælger 150.000 eksemplarer på 24 timer.
Det bliver offentliggjort, at Kristen Stewart skal spille rollen som Bella Swan.
Det bliver offentliggjort, at Robert Pattinson skal spille rollen som vampyren Edward Cullen.
Taylor Lautner går til audition og ender med at få rollen som Jacob Black.
Breaking Dawn (den fjerde bog) bliver udgivet. Inden for 24 timer sælger den 1,3 millioner eksemplarer i USA.
Filmen ”Twilight” har premiere og indtjener 35,7 millioner dollars på den første dag i USA. Tag testen: Er du Twilight-afhængig?
Twilight-filmen ”New Moon” har premiere. ”Twilight” fans deler sig op i Team Edward og Team Jacob. Tag testen: Er du Jacob eller Edwards pige?
Der går rygter om, at de to hovedrolleindehavere Robert Pattinson og Kristen Stewart også er kærester i virkeligheden.
”New Moon” vinder fem priser ved MTV Movie Awards – blandt andet ”Best Movie” og ”Global Superstar”.
Twilight-filmen ”Eclipse” har premiere.
Mackenzie Foy får rollen som Bella og Edwards datter, Renesmee.
”Breaking Dawn – del 1” har premiere. På Vi unge er vi vilde med filmens hotte honeymoon.
Kristen Stewart og Robert Pattinson vinder prisen for ”Årets kys” ved MTV Movie Awards for det intense kys i ”Breaking Dawn – del 1”.
US Weekly afslører, at Kristen Stewart har haft en affære med ”Snow White and the Huntsman”-instruktøren Rupert Sanders. Pludselig er der tvivl om, hvad der skal ske med forholdet til Robert Pattinson og med Twilight-premieren på ”Breaking Dawn- del 2”.
”Breaking Dawn – del 2” har gallapremiere, og Robert Pattinson og Kristen Stewart stiller heldigvis op på den røde løber sammen. Se alle billederne fra premieren her!

MestLæste