Kendte

PULS går fra hinanden!

Af Line Sølvhøj Jensen 13. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går offentliggjorde PULS’ manager, at PULS går fra hinanden! Både Mickey og Niel bekræfter, at de ikke længere skal lave musik sammen.

I går blev en rigtig trist nyhed offentliggjort på PULS' fanside på facebook. PULS' manager skrev nemlig, at drengene bag PULS går fra hinanden efter sommerferien!

- Efter længere tids overvejelse har drengene bag PULS, Micky Skeel, Jacob Simonsen og Niel Baarsby, besluttet at gå hver til sit, på den anden side af sommeren. Vi er helt utrolig glade og dybt taknemmelige for alle der har været med til at udbrede PULS' musik og støtte op om bandet. En særlig og stor tak til alle Superstars! Alle tre drenge kan med sikkerhed i fremtiden opleves som en del af det danske musikliv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi troede først, at det var en joke, men både Mickey og Niel har bekræftet på deres egen facebook-side, at PULS ikke længere vil eksistere efter sommerferien. De lover dog deres fans, at de stadig vil spille de koncerter, som er planlagt hen over sommeren.

Video: To fans møder PULS til Vi Unges-fest.

Uenighed i PULS

Mickey Skeel skrev blandt andet på facebook, at han har behov for at prøve kræfter med nye ting, og efter sommeren vil de alle søge nye udfordringer og gå hver til sit. Den opdatering var Niel Baarsby ikke helt enig i:

- Mange af jer har læst Mickys update ang. opløsning af PULS. Jeg må indrømme, at den update kommer meget bag på mig, da offentliggørelsen slet ikke er forgået som aftalt. Dét der står i den, er dog sandt.. Vi har valgt at gå hver vores vej, når året er omme. Måske bliver det til en pause, måske bliver det forevigt. Vi er hvertfald kommet til den enighed, at vi har bedst af at komme væk fra "PULS" og samle tankerne, og finde ud af hvad vi vil. Én ting er dog sikkert, at mig og Jacob Simonsen fortsat vil lave musik sammen, selv når 2013 er omme, skrev Niel på sin facebook-side.

Læs også: PULS om piger og kærlighed.

Det er virkelig trist, at PULS går fra hinanden, men det har været en kæmpe oplevelse for både Niel og Mickey, og det gav de tydeligt udtryk for på facebook:

- PULS' fans er de bedste, vildeste, mest fantastiske fans, man kan ønske sig. Jeg elsker jer alle. Virkelig. Love herfra, skrev Niel, mens Mickey skrev:

- Det har været en fantastisk rejse, og jeg skylder alle vores fans den største kærlighed der findes!!! Jeg elsker jer.

Hvad vil I gerne sige til PULS efter den triste nyhed?

Se her, hvad PULS hører af musik!

MestLæste