Musik

Ugens playliste: PULS

Af Marie Neustrup 16. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge elsker god musik og derfor har vi spurgt en masse stjerner, hvilke fem sange de lytter allermest til for tiden. Læs her hvad Micky og Niel fra PULS hører lige nu.

I kender sikkert PULS' hits "Superstar" og "Lad det slå", og måske har I også hørt sangen "Kom tilbage", hvor de synger sammen med Paradise Hotel-deltageren Haider fra sæson fire. Nu er de endelig aktuelle med en ny sang, featuring Joey Moe, der hedder "Noget af Det Part 2".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ugens playliste: Joey Moe

Læs her, hvilke fem sange de to drenge fra PULS lytter allermest til for tiden - og hvilke stjerner, de ser mest op til.

Niels top 5:
1. PULS ft. Joey Moe "Noget Af Det Part 2"
2. Dappy "No Regrets"
3. Tinchy Stryder feat. N-Dubz "Spaceship"
4. Chris Brown feat. Justin Bieber "Next 2 You"
5. Tupac feat. Snoop Dogg "Gangsta Party"

Hvilken stjerne ser du mest op til?
Jeg har ikke nogen stjerne, jeg direkte ser op til. N-Dubz er måske en af de grupper, som jeg synes, kører bedst stil - både hvad angår musik, stil og swag.
Den eneste, som jeg nok altid har haft som mere eller mindre idol, er Tupac. Ikke fordi jeg hører ham så meget i dag, men det var ham, der fik mig i gang med at rappe, og så var han bare så meget forud sin tid dengang.

Læs også: PULS - Danmarks nye boyband

Mickys top 5
1. PULS ft. Joey Moe "Noget Af Det Part 2"
2. Dj Khaled feat. Chris Brown, Keyshia Cole & Ne-Yo "Legendary"
3. Lloyd "Angel"
4. LMFAO "We Came Here to Party"
5. Bruno Mars feat. Claude "Girl I Wait"

Hvilken stjerne ser du mest op til?
Ligesom Niels har jeg heller ikke rigtig nogen, jeg ser op til. Det nærmeste vi kommer et idol må være Chris Brown. Ham har jeg syntes var mega dope helt fra starten. Ellers er jeg vildt fascineret af en gut, der hedder Claude Kelly, som er sangskriver og skriver sange for mange af de store stjerner.
Og så er der selvfølgelig Backstreet Boys, som jeg var sindssyg med som mindre! Som man kan se på min top 5, hører jeg ikke så meget af dét, der lige kører i radioen. Jeg vil hellere sidde på nettet og surfe rundt for at finde ny musik! Og så hører jeg SELVFØLGELIG en masse PULS!! PULS 24/7!

Se PULS' sang "Noget Af Det Part 2" feat. Joey Moe lige her.

MestLæste