Kendte

Prøver Zayn Malik at gøre sine fans til muslimer?

Af Thomas Flindt 20. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-godten, Zayn Malik, beskyldes for at påvirke sine fans med sin religion, Islam.

Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne og Zayn Malik må efterhånden erkende at med berømmelse, kommer også modstand. Det populære boyband, One Direction, har nemlig fået fjender. Senest er det gået ud over Zayn Malik, der beskyldes for at prøve at omvende sine fans til muslimer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Niall Horan - Jeg vil have irske pølser

- Hold jeres døtre væk fra Zayn Malik, udtaler den anti-islamiske kommentator, Debbie Schlussel.

Den 19-årige Zayn Malik kommer fra en familie med en engelsk mor og en pakistansk far. Zayn har på sin twitter og i medierne fortalt om sin religiøse baggrund, og han har endda et par arabiske tatoveringer.

- Han tweettede ikke kun om Ramadan, men han fortalte også sin fans, at Allah er den eneste gud, fortæller Debbie Schlussel anklagende.

Læs også: Zayn Malik er jaloux på Liam Payne

Men det er ikke kun Zayn Malik, der får grove anklager fra den anti-islamiske kommentator - også resten af One Direction er skyldige, mener Debbie Schlussel.

- For drengene i One Direction gælder det om at gøre Islam til noget smart og moderne. Jep, for dem er der kun "One Direction": Mekka! Ikke noget man ellers ville forvente at høre i mellem sukkersøde sange, der kommer ud af munden på overpenslede og fedthårede boyband-drenge.

Læs også: Se den sjove One Direction-tegnefilm

Hun er godt nok hård i munden hende Debbie Schlussel. Hvem tror I, har pisset på hendes sukkermad?

MestLæste