Kendte

"Pretty Little Liars"-stjerne: - Jeg skadede mig selv

Af Marie Søndergaard 7. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke Troian Bellisario, som spiller Spencer i tv-serien ”Pretty Little Liars”, havde det rigtig svært med selvskade og spiseforstyrrelse som teenager. Læs historien her!

I tv-serien "Pretty Little Liars" spiller Troian Bellisario den dygtige elev Spencer, som ofte føler sig presset til at kæmpe alt for hårdt for succes. Og faktisk kender 28-årige Troian også til det pres i virkeligheden. Som teenager havde hun det nemlig rigtig svært med presset, og det gjorde hende syg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kesha indlagt med spiseforstyrrelse

- Det er kaotisk at være teenager, fordi du er ved at finde ud af, hvem du er. Jeg vidste ikke, hvad der var rigtigt og forkert, så jeg fandt på det her bizarre system, hvor alt skulle være i balance, så jeg kunne føle kontrol. Det gik helt galt, siger Troian Bellisario til Seventeen Magazine.

Test dig selv: Hvem er du fra "Pretty Little Liars"?

Systemet betød, at Troian straffede sig selv på de mest forfærdelige måder, når hun følte, hun havde gjort noget galt.

- Jeg begyndte at skade mig selv. Jeg lod være med at spise og gav ikke mig selv lov til at tage ud med mine venner, hvis jeg ikke havde gjort det godt i skolen, fortæller "Pretty Little Liars"-stjernen.

Læs også: Det vidste du ikke om "Pretty Little Liars"

Hun følte nemlig et vildt pres for at gøre alle omkring sig tilfredse - også selv om det endte med at gå ud over hende selv.

- Det var fordi, jeg ville gøre min far og mor tilfredse og virke perfekt. Jeg troede, at hvis jeg nogensinde gjorde mine forældre kede af det eller vrede, ville de ikke have noget med mig at gøre. Jeg gik rundt med de tanker selv, og det resulterede i en selvdestruktiv opførsel.

Læs også: Ashley Benson sviner "Pretty Little Liars"-plakat

Troian har det stadig ret svært med sig selv og det at være med i "Pretty Little Liars". Hun føler nemlig ikke altid, hun hører til.

- Helt ærligt, så er det en kamp. Især når man som kvinde er med i et show, der hedder noget med "pretty". Nogle gange føler jeg, at jeg prøver for meget, og at jeg ikke hører til. Bare se på Lucy Hale, Shay Mitchell og Ashley Benson - og så tænker jeg: "Hvorfor er jeg med i det her show?", siger Troian Bellisario om sin usikkerhed.

Læs også: Stjæl stilen fra "Pretty Little Liars"

Vi synes, hun er mindst lige så smuk og sød som de andre piger i "Pretty Little Liars", og vi er SÅ glade for, hun er med i serien! Hvad vil I gerne sige til Troian?

MestLæste