Kendte

Ashley Benson sviner "Pretty Little Liars"-plakat

Af Marie Søndergaard 13. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ashley Benson er blevet vildt sur over en ny ”Pretty Little Liars”-plakat, hvor pigerne er alt for Photoshop’et. Se billedet her!

En ny plakat for tv-serien "Pretty Little Liars" har ramt de sociale medier, men Ashley Benson, som spiller Hanna i serien, blev vildt chokeret, da hun så billedet. Hun synes nemlig slet ikke, det viser det rigtige billede af, hvordan pigerne i virkeligheden ser ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Hvem er du fra "Pretty Little Liars"?

- Opdagede lige det her … jeg håber ikke, det er den rigtige plakat. Vores ansigter ser ud som for fire år siden … og vi ser forfærdelige ud. Alt for meget Photoshop. Vi har alle fejl. Ingen ser sådan ud. Det er ikke pænt, skrev Ashley Benson til plakaten herunder, som hun lagde på sin Instagram.

Senere tilføjede hun, at hun var vildt glad for, at hendes mange followers skrev sådan nogle søde kommentarer, og at man skal huske på en rigtig vigtig ting.

Test dig selv: Er du ekspert i "Pretty Little Liars"?

- Husk, vi er alle smukke. I må endelig ikke forsøge at se ud som de mennesker, I ser i bladene eller på plakater, for det er falskt. Det resulterer bare i en usund tankegang om, hvordan I ser jer selv. I er alle perfekte, som I er, skrev Ashley Benson.

Hvad synes I om plakaten til "Pretty Little Liars"?