Kendte

Pinligt! Jennifer Lawrence tissede i bukserne

Af Thomas Flindt 20. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”The Hunger Games”-stjernen Jennifer Lawrence tissede i bukserne, da hun var teenager – læs hele den pinlige historie her!

Superseje Jennifer Lawrence har vildt meget succes for tiden: "The Hunger Games: Catching Fire" er blandt årets mest sete film, hun er kommet på Barbara Walters liste over de "10 Mest Interessante Personer i Verden", og så har Forbes placeret hende på en top 10 over skuespillere med størst indtjening i år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Jennifer Lawrence græd af angst

I går var hun i talkshowet "Conan" for at tale lidt om sin nye film "American Hustle", og her afslørede hun en megapinlig historie fra sine teenagedage.

- Da jeg var 13 år, tissede jeg i bukserne. Da jeg gik i syvende klasse. Jeg tissede, mens jeg sov. Jeg tissede i sengen og tænkte: "Hvem tisser i sengen som 13-årig?", fortalte Jennifer Lawrence til værten Conan.

Tag testen: Hvem er du fra "The Hunger Games"?

Bagefter skyndte hun sig i skole for at fortælle alle sine klassekammerater om hendes uheld i sengen - hun troede nemlig, de ville synes, det var sjovt. Men nej …

- Jeg troede, at alle ville synes, det var sjovt og sejt, men der var bare stille, siger Jennifer Lawrence.

Læs også: Jennifer Lawrence mødte sit kendis-crush

Uff, det er vildt pinligt! Heldigvis så er det ikke et uheld, der har haft stor indflydelse på "The Hunger Games"-stjernen - hun synes bare, det er sjovt at tænke tilbage på.

Se videoklippet, hvor Jennifer Lawrence fortæller om hendes pinlige senge-uheld, herunder. Hvad er det pinligste, I nogensinde har gjort i skolen?

J-Laws"HungerGames"-kjoler

11/11 i London.
12/11 i Berlin.
13/11 i Madrid.
13/11 i Madrid.
14/11 i Rom.
14/11 i Rom.
15/11 i Paris.
18/11 i Los Angeles.

MestLæste