Louis Tomlinson
Kendte

Pige fra Louis Tomlinson-slagsmål taler ud

Af Sophie Niemann 10. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af de piger, der var involveret i episoden, hvor Louis Tomlinson blev anholdt, fortæller sin version af historien.

For nogle dage siden blev Louis Tomlinson anholdt efter episoden i lufthavnen, hvor Louis og hans kæreste Eleanor kom i uenigheder med tre personer og paparazzier.

En af de personer, som var en del af episoden, Ana Becerra, har fortalt sin side af historien til ’TMZ’:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Vi ventede på at blive hentet i lufthavnen. Jeg så folk tage billeder. Jeg så, de løb. Eleanor blev helt skør, hun løb.

Ifølge Ana kom Eleanor løbende hen til Ana og hendes kone, som sad og så på stridighederne i mellem paparazzien og parret, hvor Eleanor prøvede at tage Anas telefon.

Læs også: Louis Tomlinson anholdt: Det skete der i lufthavnen

- Jeg tog min mobil frem, jeg sad sammen med min kone, da Eleanor kom styrtende hen og greb fat i mig. Hun prøvede at få fat i min telefon. Hun sagde: ”Filmer du mig?” Det næste jeg så, var fyren fra One Direction, som bare slog mig i ansigtet.

Ana påstår, at Louis Tomlinson slog hende i ansigtet, da han prøvede at få fat på sin kæreste. Hun påstår også, at han ødelagde hendes briller, som også er grunden til, at hun har smerter i ansigtet. Ana tilføjer, at hun vil anklage ham:

- Jeg synes ikke, det er okay, at en fyr slår en pige i det hele taget. Især når jeg ingenting havde gjort.

Ana tilføjer også, at hun har modtaget had og chikane fra fans:

- Hans fans siger: ”Selvfølgelig forsvarer han sin kæreste”. Men min kone har aldrig rørt eller slået nogen. Hun prøvede bare at skille os ad.

Læs også: Louis tomlinsons far anholdt efter selvmordsforsøg

Ana siger også, at hun efter episoden tog på hospitalet for at få tjekket, om der var sket noget med hende:

- Jeg tog på hospitalet. Fik taget scanninger. Jeg fik en hjernerystelse. Jeg får virkelig, virkelig slemme hovedpiner. Jeg kunne ikke sove i to dage. Først og fremmest på grund af den lange flyvetur, men også af hjernerystelsen.

Nogle få timer efter Louis Tomlinson blev anholdt og sigtet for vold, blev han løsladt. Hans advokat Martin Singer sagde, at Louis Tomlinson forsøgte at forsvare sin kæreste:

- Paparazzien var provokerende og var skyld i stridighederne. Det er ikke første gang, en paparazzi har skabt stridigheder med en kendt. Samtidig med at det skete, var der tre andre individer, som angreb hans kæreste, og han kom til hendes forsvar.

I galleriet her kan du se, hvordan Louis Tomlinson har udviklet sig gennem tiden:

LouisTomlinsonshotteudvikling

MestLæste