Louis Tomlinson fra One Direction
Kendte

Louis Tomlinson anholdt: Det skete der i lufthavnen

Af Sisse Tvegaard Andersen 6. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se videoen af, hvad der foregik, i minutterne inden Louis Tomlinson blev arresteret i Los Angeles lufthavn fredag aften.

I weekenden blev Louis Tomlinson anholdt efter at være kommet i slagsmål med en fotograf i Los Angeles lufthavn. Nu er der kommet en video frem af episoden på hjemmesiden radaronline.com.

Læs også: OMG! Er Louis Tomlinson og Eleanor Calder sammen igen?

Videoen viser først Louis konfrontere en paparazzifotograf, der prøver at tage billeder af Eleanor Calder, som Louis havde været på ferie med. Louis får skubbet manden omkuld, men pludselig opdager han, at hans kæreste Eleanor Calder i mellemtiden er blevet presset helt op i et hjørne af nogle piger.

- Hvad helvede sker der her? Kan vi få noget hjælp? råber Louis, inden han løber hen og tager fat i en af pigerne for at få hende væk fra Eleanor.

De ender på gulvet, og til sidst må lufthavnspersonalet skille dem ad, og Louis og Eleanor bliver ført væk.

Læs også: One Direction sammen igen af sørgelig årsag

Du kan se den ret voldsomme video her:

Louis Tomlinson blev efterfølgende anholdt og sigtet for vold, men han blev løsladt efter få timer. Ifølge de officielle dokumenter skal han i retten i slutningen af måneden. Hans advokat siger ifølge Daily Mail, at han prøvede at forsvare Eleanor, og at det i øvrigt var paparazzifotografen, der startede konfrontationen. 

I galleriet her kan du se, hvordan Louis Tomlinson har udviklet sig gennem tiden:

LouisTomlinsonshotteudvikling

MegetMere