Perrie Edwards
Kendte

Perrie Edwards: Sådan kom jeg over Zayn

Af Sisse Tvegaard Andersen 17. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I en ny bog fortæller Perrie Edwards alt om kærestesorgen, efter Zayn slog op – og påstår, at han lyver om bruddet!

Det er virkelig hårdt at få knust sit hjerte, og det var lige præcis det, der skete for Perrie Edwards fra Little Mix, da Zayn Malik sidste år valgte at bryde deres forlovelse og slå op med hende.

-Det var forfærdeligt. Den værste tid i mit liv. Det skulle have været en lykkelig tid – min karriere var succesfuld, ”Black Magic” gik godt, og vi rejste og optrådte. På overfladen var jeg glad, men indeni var jeg gået helt i stykker, forklarer hun i den nye bog fra Little Mix, ”Our World”.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Perrie Edwards bryder sammen på scenen

Hun fortæller også, at hun ikke kunne lide at være alene i den periode, og at hun hele tiden havde sin familie og sine venner omkring sig. Også de andre piger fra Little Mix hjalp hende over kærestesorgen:

-Pigerne var fantastiske. Vi holdt sleepovers, og de købte mine yndlingsdesserter og gjorde alt, hvad de kunne for at gøre mig i bedre humør.

I bogen siger Perrie desuden, at Zayn slog op med hende over sms. Det har Zayn ellers tidligere været ude at sige, at han aldrig kunne finde på. Hmm, der er altså en af dem, der ikke fortæller sandheden.

Læs her: Zayn taler ud om sms-brud

Hvad er dit bedste råd mod kærestesorg?

I galleriet kan du se, hvordan Perrie Edwards og de andre fra Little Mix har ændret sig gennem tiden:

SeLittleMixførognu

MestLæste