Kendte

Zayn Malik taler ud om sms-brud med Perrie

Af Stine Kærsgaard 18. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For første gang åbner Zayn nu op omkring, hvordan han slog op med Perrie, og det er altså ikke helt, som vi troede.

Der har været ret så stille fra Zayns side, efter han valgte at gøre det forbi med sin tidligere kæreste, Perrie Edwards. Der har gået mange rygter om, at Zayn skulle have slået op over en sms, og rygtet blev nærmest til virkelighed, da det hverken blev be- eller afkræftet af Zayn eller Perrie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kommer Perrie Edwards over Zayn Malik

Men det sker altså nu. Zayn har nemlig i et nyt interview åbnet omkring bruddet, da han gerne vil have offentligheden til at forstå, at han stadig elsker Perrie og aldrig kunne finde på at slå op med hende på den måde:

- Jeg har for meget respekt for Perrie til at kunne gøre noget forbi over sms. Jeg elsker hende meget, og det vil jeg altid gøre, og jeg ville aldrig ende vores forhold, som varede over fire år, på den måde. Hun ved det, jeg ved det, og det skal offentligheden også vide. Jeg vil ikke forklare, hvorfor eller hvad jeg gjorde, jeg vil bare gerne have offentligheden til at vide, at jeg ikke gjorde det på den måde.

Læs også: Zayn Malik og Perrie Edwards bryder forlovelsen

Bum. Endelig åbner Zayn op omkring det rygte, som hele verden ellers troede på. Selv om vi stadig ikke ved, hvordan han har gjort det, er vi altså lidt lettede. For vi kan vel alle godt blive enige om, at sms-breakups er noget af det mest nederen, der findes?

Se flere billeder af Zayn Malik her ...

DerforvilvisavneZaynMalik

MestLæste