Kendte

Perrie Edwards: Hvorfor kalder I mig mor?

Af Stine Kærsgaard 14. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvorfor Little Mix-sangeren er forvirret over at have fået titlen ”mor”.

Det er ikke noget nyt, at stjernerne må lægge øre til en del bizarre kælenavne, og det er nu også sket for Perrie Edwards, da en masse fans pludselig er begyndt at kalde hende ”mor” på Twitter.

Læs også: Hvis din mor var Directioner ...

Hele ”mor”-titlen forvirrer tydeligvis Perrie, og hun har derfor skrevet tilbage til fansene for at få en forklaring på, hvad det går ud på:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg elsker jer alle, men mener I virkelig ”MOR”?! Kan jeg ikke være den seje tante eller søster? Jeg er ikke helt sikker på den her MOR-situation! Lmao! Perrie♥, lød det var Little Mix-stjernen, som kort efter tilføjede:

- Jeg forstår slet ikke hvad ”mor” overhovedet betyder?! Jeg har svært ved at håndtere den her fandom, I får mig virkelig til at grine. Perrie ♥♥♥.

Læs også: Perrie Edwards får hjælp fra veninderne

Rent faktisk er Perrie ikke den første, der er blevet kaldt ”mor”! Taylor Swift oplevede nemlig også for noget tid siden at modtage et brev fra en ”rigtig mor”, som skrev til Taylor, da hun var lidt irriteret over at hendes datter kalde popstjernen det, hvilket altså fik hende til at føle sig en smule overset … Hmmmmm.

Vi kan godt blive enige om, at det er en smule bizart, at fans nu kalder deres idoler for ”mor” ... Ikke? Så er vi mere til ”Queen” eller noget helt tredje!

Se, hvordan de kendte fejrer mors dag i galleriet her:

Dekendtefejrermorsdag

- Glædelig mors dag, mor! Ville ønske jeg var hjemme og kunne bruge dagen sammen med dig!, skrev Kendall til sin mor Kris Jenner.
- Glædelig mors dag, mor, jeg elsker dig, skrev Kylie til Kris Jenner.
- Glædelig mors dag, mor og alle andre fantastiske mødre derude, skrev Justin Bieber.
Senere delte Justin et nyt billede med ordene: - Min mor har lært mig at elske, tilgive og tro. Hun er mit et og alt. Nurh!
- Glædelig mors dag til den smukkeste, klogeste, hårdtarbejdende mor jeg kender! Jeg elsker dig @MicheleMahone, tak for alt, du gør, og har gjort for mig <3 DU ER DEN BEDSTE, skriver søde Austin.
- Glædelig mors dag til den kvinde, som har været ved min side, fra jeg tog mine første skridt til mine seneste. Og shoutout til alle andre groovy mødre derude, skriver Cody Simpson.
- Hej mor, skriver Kanye til dette smukke billede. Hans mor døde i 2007.
- Jeg er for hende, hvad hun er for mig, ALT!!! Jeg elsker dig gra!! Mors dag hver dag!!!, skriver Rihanna til sin mor.
- Glædelig mors dag til den mest fantastiske og smukke kvinde på jorden. Tak, fordi du altid passer på mig og sikrer, at jeg ikke arbejder for meget <3 Kan næsten ikke vente til vores dag sammen, skriver Bella Thorne til sin mor Tamara.
- Glædelig mors dag, mor, skriver Miley til dette supercute billede.
Senere delte Miley dette billede, hvor hun er på siteseeing med sin mor.
- Jeg er ikke sikker på, jeg kan beskrive, hvilken slags kvinde hun er, jeg kan bare sige, at hun ændrede mit liv fuldstændigt. Glædelig mors dag. Jeg elsker dig, mor, skriver Selena Gomez. Wow, hvor hun ligner sin mor!

MestLæste