Kendte

Hvis din mor var Directioner...

Af Benedikte Brix 17. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tænk, hvis din mor var kæmpe Directioner! Jayne Bailey er 47 år og har 20 forskellige tatoveringer, der alle sammen er til ære for One Direction. Se den dedikerede Directioner her!

Man behøver ikke være teenager for at være helt vild med Harry, Liam, Louis, Zayn og Niall. Det er Jayne Bailey et bevis på. Selv om hun er 47 år gammel og dermed en del ældre end de fleste Directioners, er hun meget dedikeret til drengene.

Læs også: Kunne du finde på at få en tatovering?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg elsker gruppen, jeg synes, de er fantastiske, fortæller Jayne Bailey til Daily Mail.

En af de ting, der gør Jayne Bailey til en superfan, er, at hun har i alt 20 tatoveringer rundt omkring på kroppen, som alle sammen er dedikeret til One Direction. Blandt andet har hun en kopi af Louis Tomlinsons scene på armen og Harry Styles' to fugletatoveringer på brystet.

Den 47-årige Directioner (der er cirka fire gange så gammel som den gennemsnitlige fan) har også alle drengenes fødselsdatoer stående på kroppen, og hun har elsket gruppen, siden de deltog i "X Factor" i 2010.

Læs også: One Direction: Her er vores favorit-apps

Indtil videre har Jayne Bailey brugt 350 pund (cirka 3.111 kroner) på tatoveringer, men hun vil gerne have endnu flere 1D-tatoveringer, selv om der er andre, der mener, det er mærkeligt.

- Folk stirrer, men jeg er blevet vant til det. Jeg har oplevet overgreb på twitter - selv fra 13 og 14-årige piger. De siger ting som "De vil synes, du er dum, de vil hade dig". Men jeg er moden nok til at vide, om jeg vil have en tatovering eller ej. Jeg havde to til at starte med, inden jeg fik tatoveret 1D-logoet på min ankel, siger Jayne Bailey.

- Jeg vil blive helt knust, hvis de går fra hinanden.

Du kan se Jayne Bailey og alle hendes One Direction-tatoveringer her.

Hvad ville du tænke, hvis din mor blev Directioner?

Psst! Kan du huske, One Direction ville have en helt speciel slags tourbus?
Her er resultatet:

MestLæste