paris jackson
Kendte

Paris Jackson dækker sine ar efter selvskade

Af Marie Søndergaard 15. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Michael Jacksons datter har haft det rigtig svært, men nu har hun fundet en måde at komme videre på.

Der er ikke noget at sige til, at det ikke altid har været helt nemt at være Paris Jackson. Hun mistede sin far, Michael Jackson, da hun kun var 11 år gammel, og det må være noget af et pres at vokse op i det rampelys, som Paris og hendes søskende har. Paris har også været meget ærlig omkring, at hun har skåret i sig selv, men hun har fået det meget bedre, og nu har hun fundet en måde at dække arrene på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt du skal vide om Paris Jackson

- I dag kan jeg kigge på indersiden af mine underarme og se kunst, der har mening for mig, og jeg ser ikke længere en mørk fortid. Mine ar og mit tidligere selvhad er blevet dækket af smuk kunst, kreativitet, opfindsomhed … og dybde. Jeg vil selvfølgelig altid have min fortid med mig, men jeg ser blæk som en måde at ændre det til det bedre, og de betyder styrke for mig, skriver Paris i et inspirerende Instagram-post om sine tatoveringer.

Læs også: Derfor forsøgte Paris selvmord

Læs hele teksten herunder:

Hvad vil I gerne sige til Paris?

Herunder kan du læse om andre stjerner, der har haft det svært!

Stjernerderharhaftdetsvært

”Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe blev verdenskendt som meget ung, og det var et pres, han desværre ikke kunne stå for. Han blev afhængig af alkohol og mødte flere gange op under optagelserne til de magiske film i en meget beruset tilstand. I 2010 kom han heldigvis ud af det!
Seje Demi blev mobbet, da hun var yngre, og det gav hende bulimi. Men hun har kæmpet så hårdt og flot, og nu er hun endelig ude på den anden side af kampen med sin vægt og depression. Så sejt!
Justin er heldigvis kommet igennem den hårde tid, hvor han blandt andet var i fængsel og blev idømt til flere kurser, hvor han skulle lære at styre sit temperament. Vi er så glade for, at det går SÅ godt med ham nu!
Det kom frem i 2013, at Zac Efron to gange havde været i afvænning, og i sommers gik han stadig i terapi.
Rihanna har haft en rigtig svær barndom med en far, som var narkoman.
Taylor vælter sig i supergode veninder nu, men sådan har det ikke altid været. Hun var nemlig meget alene som barn, og fik sin første veninde som 15-årig.
Amanda kæmper desværre stadig med sine problemer, der blandt andet har medført flere gange på afvænning og et par anholdelser. For nogle måneder tilbage blev hun endda smidt ud af sine forældres hus og endte med at sove i et indkøbscenter. Vi håber det bedste for hende!
For kort tid siden åbnede Disney-stjernen op og fortalte, at hun for et par år tilbage var i et voldeligt venskab, som hun heldigvis er kommet ud af nu.
Intet mindre end tre gange har Vanessa Hudgens fået stjålet billeder, hvor hun ikke har tøj på, fra sin computer og telefon, som er blevet delt på internettet – og hun har ikke lagt skjul på, at det virkelig har været svært at tackle.
Søde Lea Michele fra ”Glee” gik igennem en virkelig svær tid, da hendes kæreste og medskuespiller Cory Monteith døde af en overdosis.

MestLæste