Kendte

Paradise-Nichlas: Jeg har mødt min drømmepige

Af Benedikte Brix 15. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nichlas fra Paradise Hotel er blevet kæreste med sin drømmepige. Vi Unge tog en snak med Paradisoen om Nathja, kæresten … og Sandra. Tjek det ud her!

En brunette med grønne øjne, der er mellem 165 og 170 centimeter høj. Nathja er måske ikke så langt fra Nichlas' krav til den perfekte drømmepige, men selv om de to kyssede meget inde på hotellet, ser Paradise-fyren kun Nathja som en veninde. Han har nemlig fået en kæreste.

Læs også: Nichlas - Sådan er det at være den lækreste Paradise-fyr

- Jeg har heldigvis mødt en pige, der har hele pakken. Min drømmepige er mellem 1.65 og 1.70 høj, mørkhåret og har grønne øjne. Derudover må hun selvfølgelig gerne være sød, intellektuel, sjov og det hele, fortæller Nichlas og fortsætter:

- Hende har jeg fundet nu, og jeg kunne ikke være mere glad. Vi har det godt og nyder hinanden.

Nichlas bor på Falster, hvor han læser til pædagog, og det er også der, han har fundet sin kæreste, som han beskriver som "meget privat" og "overhovedet ikke reality-deltager". De to begyndte først at snakke sammen efter optagelserne, så de var ikke kærester, mens Nichlas kyssede på Nathja nede i Mexico.

Læs også: De sjoveste scorereplikker fra "Paradise Hotel" 2013

Det har de til gengæld været, mens "Paradise Hotel" er rullet over skærmen hver aften, men hvordan er det egentlig for Nichlas' kæreste at se ham være sammen med en anden i fjernsynet?

- Vi kendte ikke hinanden under optagelserne, og vi har snakket om, at hun ikke kan tillade sig at blive sur eller ked af det over noget af det, hun ser. Hun er skide sød og har fået mig til at slappe af. Jeg har set Nathja en del som venner, og det er vi begge to glade for, siger Nichlas.

Han fortæller, at Nathja er den, han havde det sjovest med, selv om han synes, Sandra er den sjoveste pige på hotellet.

- Sandra siger nogle sjove ting, som vi alle sammen nyder godt af hver aften klokken 22. Den, jeg havde det sjovest med, er Nathja. Vores humor ligger på samme niveau. Men det er bare altid sjovt at høre på Sandra, griner Nichlas.

Læs også: De 5 mest grineren "Paradise Hotel"-citater

Hvem af Paradise-drengene synes du, minder mest om en drømmefyr?

MestLæste