Kendte

Nichlas: Sådan er det at være den lækreste Paradise-fyr

Af Benedikte Brix 14. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er anden gang, Nichlas bliver smidt ud i finaleugen i ”Paradise Hotel”. Vi Unge har taget en snak med ham om finalen, reality-tv og hvordan det er at være ”ham den lækre fra Paradise”.

Allerede i sæson 7 af "Paradise Hotel" fik vi øjnene op for søde Nichlas, og i år er han med igen.

Læs også: De sjoveste scorereplikker fra "Paradise Hotel" 2013

Desværre røg han i går endnu engang ud i finaleugen. Det blev vi lidt kede af her på redaktionen, men vi blev glade igen, da vi fik lov til at tale med ham!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs interviewet her - måske var der noget, du ikke vidste om Nichlas?

Hvordan var det at ryge ud to dage før finalen?
- Jeg har lidt erfaringer med at ryge ud i finaleugen, men det var utroligt ærgerligt. Og jeg var mest sur på mig selv. Da jeg var med i sæson 7, havde jeg følelsen af, at jeg kunne gøre det bedre, hvis jeg kom igen. Men et par timer efter, jeg røg ud for anden gang, tænkte jeg: "Måske er det bare ikke meningen, jeg skal vinde det her spil."

Læs også: Test - Hvilken "Paradise Hotel"-pige er du?

Kommer vi til at se dig i "Paradise Hotel" for tredje gang?
- Jeg vil ikke sige, jeg er frisk på det igen, selv om det er sjovt at være af sted og man møder nye mennesker. Men nu har jeg fået en kæreste her på Falster og er i gang med at læse til pædagog, så jeg tror, jeg trækker mig tilbage.

Hvordan er det at være "ham den lækre" fra Paradise?
Nichlas holder en lang tænkepause.
- Jeg er meget selvkritisk, men hvis det er en titel, jeg har fået, så er jeg glad for den. Det er altid meget rart med positiv respons på ens udseende, og jeg er selvfølgelig glad for, at der sidder piger og drenge, der synes det. Det har jeg det helt fint med. Men jeg glæder mig til bare at være "Niklas fra Falster".

Læs også: Stolle fra Paradise - Jeg bliver let forelsket

Hvilken Paradiso har overrasket dig mest, efter du er kommet hjem og har set programmet?
- Jack virkede som en goofy type, der var blevet lukket ind på hotellet for, at der skulle være én, der tog tøjet af en gang imellem og lavede lidt spas. Efter jeg har set programmet, har det overrasket mig, at der sad en dreng bag der her joker-ydre, der faktisk havde fuldstændig styr på alt, han lavede, og gang på gang viste, han kunne træffe svære beslutninger.

Hvem er din yndlingsdreng fra "Paradise Hotel"?

MestLæste