Kendte

One Direction: Vores fans gør os glade

Af Sisse Tvegaard Andersen og Marie Søndergaard 13. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge har snakket med de søde drenge fra One Direction! Læs her, hvad de sagde om deres fans.

Det kan godt være, at vi er ret vilde med Niall, Harry, Louis, Liam og Zayn fra One Direction, men de er altså også helt vilde med os! Det fortalte drengene, da Vi Unge mødte dem, mens 1D var i Danmark i sidste uge.

- Jeg ville ønske, jeg kunne tage alle, jeg kender med op på scenen for at opleve, hvordan det er. Selv om jeg er i det værste humør, kan jeg se alle smile op til mig! Nogle fans har ventet på at se os i flere år, så det er umuligt at gå og være i dårligt humør, siger Harry Styles til Vi Unge.

Niall Horan giver Harry Styles helt ret i, hvor vildt det er at stå og se ud over de mange fans i de store arenaer.

- Vores udsigt er fantastisk. Jeg ville ønske, fansene kunne se, hvad vi ser, siger Niall.

Se Harrys score-dans i Forum!De fem drenge ELSKER at spille koncert og på den måde give deres fans noget tilbage, for alt det de seje directioners gør for dem. Zayn Malik ved ikke noget bedre end at stå på scenen foran publikum og kunne slet ikke vente med at synge i Forum i fredags.

- Jeg ser frem til det øjeblik, hvor vi kommer på scenen, adrenalinet begynder at pumpe, og vi bare har det sjovt i halvanden time, sagde Zayn til Vi Unge kort før, de skulle på scenen.

Liam Payne er allermest vild med at komme ind til ekstranumrene, der til de danske koncerter var sangene "Live While We're Young" og "What Makes You Beautiful". Så er der nemlig sindssygt meget gang i fansene.

- Efter en lille pause kommer vi tilbage på scenen, og under de to numre er der altid den bedste energi i salen, siger Liam og afslører, at de slet ikke har oplevet noget dårligt publikum på deres "Take Me Home Tour".

- Vi har ikke haft et dårligt publikum på touren endnu, så vi ved bare, at vi altid får det sjovt.

Elsker du også One Direction?

Læs også:
Shop One Direction-merchandise


MegetMere