Kendte

One Direction skal være med i Glee

Af Line Sølvhøj Jensen 30. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Directions hit ”What Makes You Beautiful” skal nu være med i tv-serien ”Glee”.

One Direction har for alvor slået igennem i USA. De er netop røget direkte ind på en førsteplads i USA, og drengene er elleveilde over den succes, de har fået siden "X Factor".

Læs også: Niall stjæler opmærksomheden fra Harry.

Men selv om One Direction allerede er blevet et ret anerkendt navn i USA, så vil fremtiden nok gøre deres navn og især deres musik endnu mere kendt. Skuespilleren Matthew Morrison fra serien "Glee" har nemlig afsløret over for The Sun, at de i "Glee" vil bruge One Directions hit "What Makes You Beautiful".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: One Direction laver film.

- Jeg har lige hørt om dem [One Direction], og at de er ved at overtage staterne. Vi dækker en af deres sange i "Glee" - "What Makes You Beautiful", fortæller Matthew Morrison og siger samtidig, at han ikke rigtig kender One Direction, så han er nødt til at gå på YouTube og høre dem inden.

Læs også: 5 ting, du ikke vidste om One Direction.

Matthew Morrison mener, at det vil styrke One Directions karriere endnu mere, at deres sang vil blive brugt i "Glee". Serien er nemlig vildt populær i USA, så mon ikke One Direction kan se frem til endnu mere berømmelse og endnu flere directioners.

MestLæste