Kendte

One Direction har desperat brug for en pause

Af Benedikte Brix 15. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drengene fra One Direction har et meget hektisk skema, som de gerne vil have fire måneders pause fra. Men det er deres management ikke meget for. Det har nemlig planer for drengene.

Harry, Liam, Louis, Niall og Zayn har arbejdet hårdt gennem de sidste to år, og derfor har de snart brug for en pause. Det siger en kilde tæt på gruppen.

Læs også: One Direction vil holde pause i 10 år

- Drengene arbejder virkelig hårdt og har desperat brug for at have noget tid fri.

- De vil tage fire måneders ferie i slutningen af året, men deres management er meget opsatte på, at de skal udgive endnu et album, mens de er så populære, siger kilden til avisen Daily Star.

Læs også: Læsernes blog - Jeg dansede med One Direction

I øjeblikket arbejder One Direction både på deres verdensturné og 3D-filmen "This Is Us", som har premiere i August, men gruppens management presser på for at få indspillet et tredje album.

- I en ideel verden ville pladeselskabet gerne have et nyt album ud til jul, men det bliver umuligt, fortæller insideren og fortsætter:

- Drengene vil tage fri for at skrive det meste af det tredje album selv. Men managementet ved, at gruppen ikke kan tage fri så længe for at lave den næste plade, fordi teenagefans er så skiftende.

Læs også: Video - One Direction kæmper mod sult

Vil du gerne have et nyt 1D-album til jul?

MestLæste