Kendte

One Direction bliver fjernet fra kendt museum

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 17. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det kendte voksmuseum Madame Tussauds i London har besluttet at fjerne One Direction fra deres vokssamling.

Efter kun 7 år med One Directions virkelighedstro vokskopier på Madame Tussauds har voksmuseet taget en beslutning om, at boybandet ikke længere er relevante nok til det kendislandskab, som de ønsker at fremvise på museet.

Det er næsten 5 år siden, at det højtelskede boyband gik i opløsning, og de 5 medlemmer gik hver til sit og forsøgte sig med hver deres solokarrierer. Museet har valgt at fjerne voksfigurerne af alle medlemmerne i gruppen herunder: Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson og Zayn Malik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Madame Tussauds har udtalt, at der er meget små forudsætninger for, at voksfigurerne af One Directions medlemmer kommer tilbage til udstillingen igen – heller ikke som soloartister.

Læs også: Harry Styles har fået nyt job, hvor han slet ikke skal synge

Beslutningen om at fjerne medlemmerne fra voksmuseet blev offentliggjort kun kort tid efter drengebandets 10-års jubilæum, hvilket har efterladt alle One Direction-fans med knuste hjerter.

Den engelske popgruppe blev dannet i 2010 og havde en kæmpe succes, inden bandets medlemmer gik hver til sit.

Psst… vidste du, at efter Zayn Mailk besluttede sig for at forlade One Direction i 2015, fik Madame Tussauds en helt særlig assistent, der stod ved bandets voksfigurer og udelte lommetørklæder til følelsesladet fans, der ikke kunne holde tårerne tilbage?

I dag har Harry Styles og Zayn Mailk nok fået mest succes med deres solokarrierer - men dog ikke nok succes til, at voksmuseet ønsker at have dem i deres udstilling sammen med de andre talentfulde kæmpestjerner fra hele verden.

Vi kan slet ikke forstå den dårlige nyhed. Vi må håbe, at vores alles højtelskede medlemmer kan vise, at museet har taget grueligt fejl.

Se voksfigurene af One Directions medlemmer, der er blevet fjernet fra museet her.

Foto: MEGA

MestLæste