nyt par
Kendte

OMG! Nyt par i stjerneland

Af Marie Søndergaard 8. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi havde virkelig ikke set komme, at de her to celebs skulle blive et nyt par.

De har tidligere været sammen med andre kendte, men nu har sangeren Joe Jonas og skuespilleren Sophie Turner fundet sammen som nyt par! Joe har været kærester med seje stjerner som Taylor Swift, Demi Lovato, Ashley Greene og Gigi Hadid, mens Sophie tidligere har været sammen med James McVey fra bandet The Vamps.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: I 2015 var alle dem her et nyt par

Joe, som er forsanger i bandet DNCE, og Sophie, som spiller en af hovedrollerne i serien ”Game of Thrones”, har hængt ud som kærester hele weekenden. Lørdag var de til koncert med Kings of Leon, hvor Joe sad med en beskyttende arm om Sophie under hele koncerten, og søndag var de uadskillelige til MTV EMA.

Foto: All Over

Læs også: Det kan du lave med kæresten

Vi havde ikke lige regnet ud, at de to skulle finde sammen, men vi er meget glade på deres vegne! Se et billede af de to til koncerten i lørdags herunder:

I galleriet kan du se stjernerne med deres barndomskærester!

Sestjernernesbarndomskærester

Harry Styles har haft flere kærester, inden han blev kendt. En af dem er Felicity Skinner, som han datede, indtil han tog til Spanien med ”X Factor” i 2010. ”X Factor” og kærlighed er åbenbart ikke et godt match for Direction-drengene! Se her, hvem Harry Styles ellers har datet.
Liam Hemsworth var kærester med sin gymnasiekæreste i hele seks år! Han slog op med hende under optagelserne til ”The Last Song”, kort tid før han begyndte at date Miley Cyrus.
Negus Sealy mødte Rihanna på Barbados, da hun var 15 år. Han blev hendes første rigtige kæreste, men de slog desværre op, da Rihanna tog til USA for at få gang i sin sangkarriere. De er stadig rigtig gode venner, og ses hver gang Rihanna besøger Barbados.
Niall Horan mødte sin skolekæreste Holly Scally til et skolediskotek, og de to datede faktisk ret lang tid. De slog op, mens Niall var med i ”X Factor”, fordi de ikke havde tid til at ses. Vi synes ellers, at Holly ser vildt sød ud sammen med Niall!
Caitlin Beadles er storesøster til en af Justins barndomsvenner, og de to blev kærester inden Justin blev rigtig kendt. Nuurh, hvor ser de altså søde ud sammen!
Kendall Jenner datede fodboldspilleren Julian Brooks, da de begge gik i high school. De slog op efter lidt over et år, fordi Julian Brooks var Kendall utro.
Louis Tomlinson og hans eks Hannah Walker slog først op efter ”X Factor”. Da Louis fandt sammen med sin nuværende kæreste Eleanor Calder, blev mange Directioners så kede af det, at de startede en twitter-kampagne for at få ham sammen med Hannah Walker igen.
Taylor Swifts gymnasiekæreste hed Sam Armstrong. De slog op, da Sam var Taylor utro. Taylors sang ”Should’ve Said No” handler eftersigende om Sam!
Perrie Edwards datede Adam Wright i 18 måneder. Hun slog eftersigende op med ham i en sms efter et liveshow i ”X Factor” 2011, hvor One Direction optrådte, og hvor hun mødte sin forlovede, Zayn Malik. Vi synes nu også, at Zerrie er et sødere par end Perrie og Adam!
Liam Payne og Shannon Murphy slog op, lige inden One Direction deltog i finalen i ”X Factor”. De var ellers vildt cute sammen!
Taylor Lautner var kærester med Sarah Hicks, da de gik i gymnasiet, før han var med i ”Twilight”. Parret begyndte faktisk at ses igen i 2012, men det blev kun til et par dates, før de slog op igen.

Læs mere om