Kendte

OMG! Noah Centineo har givet sit telefonnummer ud – og han vil have, at du skriver til ham!

Af Amalie Takahashi Christiansen 20. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er svært at tro, men nu kan du chatte med ”To All the Boys I’ve Loved Before”-stjernen Noah Centineo, for han har lige givet sit telefonnummer ud med det særlige formål, at han vil have, at du sender ham en besked! Pssst… Vi har telefonnummeret!

Charmetrolden Noah Centineo er bedst kendt for sin rolle som Lara Jeans kæreste Peter i filmene ”To All the Boys I’ve Loved Before” – og han er en fryd for øjet både med og uden trøje på…

Er du ved at løbe tør for ideer til, hvad du skal få tiden til at gå med, mens coronavirussen er over os, så kan du jo altid (gen)se filmene ”To All the Boys I’ve Loved Before”, eller… Du kan skrive til Noah, der netop har givet os sit telefonnummer – og han vil have, at du skriver til ham!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Noah afslørede sit telefonnummer på sin Instagram onsdag den 18. marts 2020, hvor han forklarede, at han havde prøvet at komme på en måde, hvorpå han kunne kommunikere med sine fans på et meget mere personligt plan – så han fik sig en telefon med det formål at chatte med os!

”Du kan fortælle mig, hvad du går op i,” foreslog han. ”Du kan fortælle mig, hvis du vil tale om karantæne, Covid-19. Du kan fortælle mig, hvis du vil høre om mit skuespil. Du kan fortælle mig, hvis du vil tale om mit personlige liv, bøger jeg læser, ting jeg tænker på, ting, der gør mig bange, ting, der gør dig bange, ting jeg er taknemmelig for, ting du er taknemmelig for. Hvad end det er, kan vi tale om det,” skrev han.

Noah foreslog endda, at fans kunne hjælpe ham med at tage nogle kæmpe beslutninger, såsom hvilke film han skal være med i.

”Jeg kan endda spørge jer, hvilke slags film I ønsker at se mig i, og hvilke projekter I vil have, jeg er laver, og vi kan chatte om ting, hvor du rent faktisk kan blive involveret i den kreative proces.”

Læs også: 25 ting, du kan lave i din "coronakarantæne" - part 1.

Man kan selvfølgelig godt blive en smule skeptisk – for man tænker da klart, at telefonnummeret må være fake, for det har han da ikke tid til! Men heldigvis viste Noah os, at han mente det dybt alvorligt.

Han har blandt andet taget screenshots af sine beskeder med fans. I den ene samtale prøver han at hjælpe en fan med at holde sig beskæftiget og foreslår, at vedkommende ringer til nogle familiemedlemmer, mens han i en anden samtale prøver at fastslå, at det ikke er et fupnummer, ved at sende en selfie og foreslå en film.

Foto: Instagram

Dette kan være en once-in-a-lifetime-mulighed, så vi foreslår dig, at du reagerer med det samme! Alt, du behøver at gøre, er at sende en besked til +1(561)-220-0860. Held og lykke!

Hvis du ikke kan få nok af hverken Noah eller filmene "To all The Boys I've loved before", så tjek galleriet herunder ud, hvor vi har samlet 20 ting, du sikkert ikke vidste om filmene.

20tingduikkevidsteomToalltheboysI'velovedbefore

Noah Centineo aka. Peter skulle faktisk have spillet en helt anden rolle i filmen! Egentlig var det meningen, at Noah skulle have spillet Josh (Lara Jeans bedste ven og storesøsters kæreste), men da skuespillerne var til en af de første prøver, kunne instruktøren Susan Johnson mærke den virkelig gode kemi, Lana Condor og Noah Centineo havde sammen, og hun ville med det samme bytte rundt på rollerne. Israel, som spiller Josh, klikkede også godt med storesøsteren, som spilles af Janel, så det var et perfekt skift.
Foto: Mega
Laras søde baggrundsbillede på hendes mobil blev taget ved en tilfældighed og var ikke planlagt. En dag, hvor Lana og Noah tog en lur sammen på en sofa behind the scenes, blev billedet fanget, og det var perfekt som Laras baggrundsbillede til filmen. Supercute, ikk?
Foto: Youtube
I den hede boblebadsscene på skiferien har karaktererne Lara og Peter vildt god kemi og en sexet kyssescene. Den kemi fik personerne bag, Lana og Noah, faktisk meget tidligere end til selve boblebadsscenen. De gik nemlig tit i badekar sammen i deres lejligheder, inden de skulle optage scenen for at komme af med den første akavede stemning og for at det skulle virke mere naturligt. Det var derfor ikke pinligt for dem, da de skulle filme den rigtige scene. Hvem, der bare fik lov til at gå i boblebad med Noah Centineo!
Foto: Youtube
De bondede også ved at lave yoga sammen i de tidlige stadier af filmens produktion. Yoga er en ret intim sport, så det, at de dyrkede yoga sammen, gjorde, at de kom tættere på hinanden og slappede mere af i hinandens selskab. Det gjorde også, at de blev gode venner ved siden af arbejdet.
Foto: Youtube
Når Peter Kavinski flytter popcornskålen ned fra sofaen, inden de skal til at have pudekamp i den første film, var det faktisk improviseret. Noah og de andre skuespillere fik ret frie tøjler til at improvisere undervejs i produktionen, og instruktøren synes, det var en fin detalje og valgte at beholde det.
Foto: Mega
Han improviserede også scenen, hvor han drejer Lara Jean rundt i 1’eren. Der, hvor de skal afsløre, at de er blevet fake-kærester, og han holder sin hånd i hendes baglomme, imens de går, og pludselig spinder hende rundt, inden de skal gå hver sin vej.
Foto: Youtube
Hvis Lara Jeans breve til sine crushes i filmen virker som noget, du sagtens kunne finde på at skrive, så forstår bogens forfatter, Jenny Han, dig virkelig godt. Hun har nemlig fået hele idéen til bogens plot, fordi hun selv har en vane med at skrive sine tanker ned i breve, som hun aldrig sender. Mest af alt for at få en afslutning på et forhold.
Foto: Mega
Den anden film i rækken, som udkom den 12. februar 2020, er lavet ud fra bog nummer 2 i en serie på 3 bøger. Ja du læste rigtigt, der er i alt skrevet 3 bøger, så hvis du ikke allerede har gjort det, kan du sagtens læse, hvad der kommer til at ske efter filmen "To all the boys: P.S. I still love you".
Foto: PR
Til alle de fans, der er team Lara Jean Covey og Peter Kavinsky: Lana Condor og Noah Centineo elsker hinanden i virkeligheden! De siger dog, at der kun er en venskabelig kærlighed imellem dem, og de har begge to en kæreste.
Foto: Mega
Netflix udgiver et album med alle sangene fra 2’eren. Det gjorde de ikke ved 1’eren, men sangene blev alligevel kendte, så nu udgiver de sangene både på CD og LP.
Foto: Mega
Der kommer en 3’er! Noah og Lana har afsløret, at der kommer en 3. film i serien, OG at den oveni købet er i gang med at blive optaget lige nu.
Foto: Mega
Der er også allerede kommet en titel til den 3. film. Den kommer til at hedde ”To all the boys I’ve loved before: Always and Forever, Lara Jean”. Den er, ligesom 1’eren og 2’eren, skrevet efter den 3. bogs handling. Så de af jer, der har læst bogen, shh! Sammen vil vi glæde os til, den udkommer.
Foto: Mega
Det er ikke sikkert endnu, om Jordan Fisher, som spiller John, overhovedet skal være med i den 3. film. Han var i hvert fald ikke med på billedet, da det blev afsløret, at der kommer en film mere i serien. Det kan I jo vælge at tolke, som I vil…
Foto: Mega
Det vides med sikkerhed, at der desværre ikke kommer en 4. film. Filmene slutter altså efter 3'eren. Så vi må håbe, at slutningen bliver præcis, som vi alle ønsker. Vi har krydsede fingre!
Foto: Mega
Sangeren Jordan Fisher, der spiller bejleren John i den 2. film, er ikke single i virkeligheden. Han er nemlig forlovet med sin længerevarende kæreste, Ellie Woods. De annoncerede forlovelsen tilbage i maj 2019, så der er i hvert fald ikke nogen chance for, at han stjæler Lana i virkeligheden.
Foto: Mega
Hvis du er vild med bøgerne om Lara Jean og Peter Kavinsky, så har Jenny Han skrevet en del andre bøger i det samme univers, som måske vil være lige noget for dig? Det er bl.a. titler som 'The summer I turned pretty’, ‘It’s not summer without you’ og ‘We’ll always have summer’, som også er en serie på 3 bøger, der kunne blive den næste filmserie.
Foto: PR
Lana Condor fik millioner af følgere på Instagram efter den første film. Lana har fortalt om, da hun vågnede op dagen efter, at filmen fik premiere på Netflix. Da hun tjekkede sin Instagram om morgenen, havde hun fået flere millioner af følgere.
Foto: Mega
I 2’eren hvor John spiller klaversolo, er det faktisk Jordan Fisher selv, der spiller. Han er nemlig rimelig god til at spille klaver i virkeligheden. En anden imponerende ting, Jordan selv gjorde i filmen, var at skrive brevet som hans karakter John sendte tilbage til Lara Jean. Romantisk.
Foto: Mega
En lille spoiler til den 3. film, som er offentliggjort er: Forholdet imellem Lara Jeans far, Dr. Covey og nabokvinden Trista udvikler sig. Det er en romance, der lige så stille spirer i 2’eren og skaber en smule gnidning mellem far og døtre i starten. Vi er spændte på at se mere i 3’eren.
Foto: Mega
Janel Parrish, som spiller storesøsteren Margot Covey, får en større rolle i den 3. film. Janel afslører, at vi kommer til at se en masse familietid med far og døtre, og at søstrenes bånd bliver endnu stærkere.
Foto: Mega

MestLæste