Millie Bobby Brown
Kendte

Nye besties? Mads Mikkelsen og Millie Bobby Brown stjal rampelyset

Af Christoffer Mygind Juul 23. maj 2023
Foto: Valery Hache/AFP/Ritzau Scanpix
Den duo havde vi ikke lige forventet at se sammen, men vi er vilde med det!

Der er intet som at være vidne til et blomstrende venskab blandt stjerner, som man holder af.

Tænk bare på Emma Stone og Jennifer Lawrence, Taylor Swift og Selena Gomez og ikke mindst Bella Ramsey og Pedro Pascal, som ikke er blege for at lufte deres autentiske venskaber med hinanden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og nu er der måske et andet kendisvenskab på vej – og så endda med en dansk stjerne.

For da Comic Con i Osaka, Japan i weekenden slog dørene op til den tre dage lange messe, havde arrangørerne inviteret en perlerække af internationale stjerner til at deltage i åbningsceremonien. Heriblandt danske Mads Mikkelsen og britiske Millie Bobby Brown.

Sammen indtog 'Druk'-stjernen og 'Stranger Things'-skuespilleren scenen for at ringe messen ind, og billederne af de to sammen gik hurtigt sin gang på internettet, hvor flere bed mærke i den kemi, de to øjensynligt havde sammen. Det har fået flere online til at drømme om en film eller serie med de to vellidte stjerner.

Med store smil og interne jokes var det da også tydeligt, at de to havde det sjovt sammen på scenen.

Og nu hvor Millie Bobby Brown for nyligt også kastede sin kærlighed på et joggingsæt fra danske Rotate, kunne hun da ligeså godt fuldende sin nordiske æra med en god, dansk kammerat.

Og hvorfor ikke Mads Mikkelsen, der bestemt ikke er bleg for at lufte sin humor, og som de seneste par år for alvor har markeret sig internationalt med sine roller i både den Oscar-vindende 'Druk' og Harry Potter-filmen 'Fantastiske Væsner' og snart er aktuel i filmen 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'.

Også på modefronten har han gjort sig bemærket, da han tidligere i år, ganske overraskende, gik viralt for sin stil ved Zegnas show i Milano.

Om vi får det nye vennepar at se sammen på skærmen er ikke til at sige. Men man kan vel håbe.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste