Lizzo
Kendte

Ny udvikling: Nu vil Lizzo sagsøge sine tidligere ansatte

af Christoffer Mygind Juul 25. august 2023
af Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Efter at nye billeder er kommet frem i sagen, gør Lizzo sig klar til at ramme retssalen.

Det kom som noget af et chok for fans, da Lizzos tidligere dansere sagsøgte rapperen for blandt andet tykfobiske udtalelser. Og noget tyder på, at det også er kommet bag på stjernen selv, der siden ikke har ladet høre fra sig – indtil nu.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det sker gennem hendes advokat, Marty Singer, der til det amerikanske medie TMZ har fortalt, at Lizzo nu agter selv at sagsøge de tre tidligere dansere Crystal Williams, Ariana Davis og Noelle Rodriguez, der i starten af august lagde sag an mod popstjernen for at have udsat dem for et yderst seksualiseret arbejdsmiljø og for at have opsagt en af dem på grund af sin vægt.

De anklager har dog ikke noget på sig, fortæller advokaten og peger på en række billeder, der netop er kommet frem i sagen. Billederne forestiller de tre dansere i selskab med en række topløse dansere i godt humør på en parisisk natklub.

Billederne er taget en måned efter episoden på en klub i Amsterdam, hvor danserne påstår, at Lizzo skulle have tvunget dem til at interagere med klubbens performere.

Advokaten mener altså at billederne står i stærk kontrast til anklagerne, fordi de tre tidligere dansere ikke ser ud til at være tvunget til noget som helst, og stiller derfor spørgsmålstegn ved, om de egentlig har været så krænkede, som de påstår. Han mener dermed, at de tre dansere har fundet på anklagerne for egen vindings skyld.

Det er de tre danseres advokat, Naema Rahmani, dog rivende uenig i.

Hun fortæller til TMZ, at de selvfølgelig smiler, fordi de gerne ville beholde deres arbejde, men at de på et senere tidspunkt fik nok af den dårlige behandling og nu ser frem til at tage sagen videre i retten.

Dansernes advokat fortæller samtidig, hvordan hun har flere vidneforklaringer på, at Lizzo har opført sig krænkende. Det ser dog ikke ud til at skræmme Lizzos advokat, der mener at have endnu mere bevismateriale på, at de tidligere ansatte lyver.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.