Kendte

Ny dronning på Instagram

Af Stine Kærsgaard 9. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan I gætte, hvem der har sat en vild rekord på Instagram?

Kim Kardashian og Beyoncé har længe været de stjerner på Instagram, som har flest følgere med henholdsvis 48,4 og 47,5 millioner følgere … det er sindssygt! Det har svinget lidt, hvem af det to, der har ligget nummer et, men Kim har altså haft førertrøjen på det sidste stykke tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Taylor Swifts sure ekskærester

Det er dog slut nu, for der er kommet en ny dronning på Instagram, som kan prale med ikke færre end … hold nu fast: 50 MILLIONER FØLGERE!

Hvis ikke I allerede har gættet, hvem det er, så er det selvfølgelig Taylor Swift. Og sangerinden viste sin begejstring ved at poste det her billede og takke sine fans. Her skriver hun, at hun er ret overbevist om, at grunden til de mange følgere skyldes, at hun har nuttede katte!

Læs også: Taylor Swifts mystiske fangave

Hvem, tror I, kommer til at slå Taylor i flest følgere på Instagram? Og er det overhovedet muligt?

Læs her, hvorfor Taylor Swift er så awesome ...

DerforerTaylorSwiftawesome

Hun har ikke været til et awardshow, hvor der ikke er kommet mindst én virkelig sjov danse-GIF ud af det. Taylor føler sig nemlig altid lidt akavet til den slags shows, og så prøver hun bare at danse det væk - og vi ELSKER det!
Hun har doneret adskillige millioner til velgørenhed, og der går sjældent en uge uden en ny historie om, at hun har gjort en god gerning for alvorligt syge personer.
Hun bruger tid på sine fans. Ikke bare med små hilsner i ny og næ, nej hun bruger sin fritid på at skrive lange beskeder, give gode råd og komme med opmuntrende bemærkninger, når hendes fans er nede. Det er SÅ sejt!
Man kan nærmest ikke sige Taylor Swift uden at tænke på en kat! Taylor tager de sødeste kattebilleder, og de er jo ikke til at stå for. Hun må være den stjerne, der går mest op i katte!
Hun kender alle stjerner. Seriøst, som i alle! Alle vores største idoler vil være venner med hende, og hun har vel 75 BFF’er. Haha!
Hun inviterer sine fans på kage. Ja, du læste rigtigt! I forbindelse med udgivelsen af albummet ”1989” inviterede hun en masse fans hjem til sig selv, hvor hun spillede musikken og serverede hjemmebagte cookies. Oh.My.God.
… og det er ikke dårlig kage, hun byder sine gæster på. Taylor er nemlig vildt god til at bage, og du kan selv prøve en af hendes lækre opskrifter her.
Hun købte julegaver til sine største fans. Læs alt om det her, mens du forestiller dig at pakke en gave op til december med Swift på til-og-fra-kortet!
Hendes kærlighedsliv er jo så sødt, og desuden vildt spændende at følge med i. Hun har datet de mest eftertragtede stjerner, hun har rystet dramatiske brud af sig, og hun deler altid ud af sine følelser i både sange og interviews.
Hun er åbenbart i familie med et helt vanvittigt antal stjerner. Se bare her!
Hun flygter baglæns fra fotografer, når hun ikke ville have taget billeder. LOL!
Hun er indbegrebet af girl power!
Hun skriver sine egne sange og spiller selv guitar og klaver på sine numre – i modsætningen til mange andre stjerner.
Hun ligner tit en emoji. Se selv her, hvis du ikke tror os!
Hun har altid et nice comeback, hun er sarkastisk, og vi griner altid af hendes sjove jokes.

MestLæste